5 onmisbare apps voor jouw refurbished iPhone

apps ios

Je hebt je GSM uit het doosje gehaald, een Apple-ID aangemaakt en jouw nieuwe iPhone is klaar om gebruikt te worden. Nu komt het leukste gedeelte, apps installeren. Heb je géén idee welke applicaties onmisbaar zijn? Wij hebben 5 apps op een rij gezet die niet mogen ontbreken.

1. Google Maps

google maps

Google Maps is door de jaren heen één van Apple’s meest vertrouwde applicaties geworden. Niet alleen helpt Google Maps met de routebeschrijving, je kunt ook tijden en tarieven zien voor trein-, bus- of zelfs vliegreizen. Daarnaast beschikt Google Maps over de mogelijkheid om kaarten offline te zetten. Zo kun je óók zonder internetverbinding op jouw bestemming geraken.

Wist je trouwens dat Google Maps sinds kort óók een melding stuurt wanneer je langs een flitser rijdt? Handig om niet op de bon gezet te worden.

Prijs: Gratis

2. WhatsApp

whatsapp

Sinds 2009 is WhatsApp uitgegroeid tot dé berichtendienst van iedere moderne smartphone. De App wordt vandaag de dag actief gebruikt door meer dan 1,5 miljard gebruikers (TNW, januari 2019). Voor wie nog niet bekend is met het programma, is WhatsApp ideaal voor het zenden en ontvangen van foto’s, video’s, berichten en meer. WhatsApp vervangt in veel gevallen de Berichten-app.

Prijs: Gratis

3. HLN (Het Laatste Nieuws)

hln be

Met de applicatie van HLN.be ben je altijd op de hoogte. De populaire nieuwssite biedt overzichtelijk het laatste nieuws, toont relevante video’s en andere opvallende berichten. In de app kun je door middel van swipen het juiste onderwerp selecteren dat voor jou relevant is. Ook is het mogelijk om een melding te ontvangen voor alle relevante nieuwsberichten en onderwerpen.

Prijs: Gratis

4. Todoist

todoist

Todoist is een befaamd programma dat de ideale partner is voor planningen, lijstjes en reminders. Met name de toegankelijkheid van de software maakt dat Todoist ideaal is voor de gebruiker die graag zijn of haar zaakjes op orde heeft. Efficiënter werken op jouw refurbished iPhone begint dus bij Todoist.

Prijs: Gratis

5. Camera+

camera+

Hoewel de iPhone beschikt over een straffe camera, is de camera-applicatie niet voor iedereen de eerste keuze. De populaire fotoapp Camera+ 2 biedt een breed gamma mogelijkheden voor de écht foto- en videospecialisten onder ons. Extra functies zijn onder meer gerelateerd aan de belichting, kleurverzadiging, focus en nabewerking. Kortom, alles voor het schoonste plaatje.

Prijs: €3.49

Download alle applicaties op jouw refurbished iPhone

Heb je nog geen iPhone, maar ben je aan het overwegen om te kiezen voor Apple? Wat dacht je van een refurbished iPhone van Forza? Deze zijn op meer dan 50 punten nagekeken, door zowel robots als techniekers. Ook ontvang je twee jaar garantie én is het toestel gekuist en waar nodig hersteld. Refurbished is dus volledig betrouwbaar en je bespaart bovendien bijzonder veel ten opzichte van nieuw. Het Keurmerk Refurbished is hiervan hét bewijs. Kies je voor Forza Refurbished, dan geniet je van de volgend voordelen:

  • Twee jaar garantie op onder meer de accu;
  • Tientallen euro’s besparen ten opzichte van nieuw;
  • A-Grade is nauwelijks te onderscheiden van nieuw;
  • Bespaar nu nóg meer door te kiezen voor een B- of C-Grade.
  • Toestel met het Keurmerk Refurbished;
  • Altijd geleverd met nieuwe laadaccessoires.