Afmeting iPhone 8

Heb je graag een handzame iPhone? lees dan vooral verder. De iPhone 8 is namelijk één van de meest compacte en gebruiksvriendelijke iPhones uit ons gamma. Dankzij de afmetingen en het ontwerp bedien je de refurbished iPhone 8 eenvoudig met één hand. Je leest hieronder meer over: afmeting iPhone 8, iPhone 8 schermgrootte, iPhone 8 lengte en breedte.


De Refurbished iPhone 8 is officieel uitgebracht in 2017. De afmetingen van de iPhone 8 zijn met een lengte van 138,4 mm, een breedte van 67,3 mm en een dikte van 7,3 mm lekker compact te noemen. Is het de laatste iPhone met het vertrouwde design met thuisknop? Nee. De iPhone SE 2020 voldoet qua ontwerp veel aan het uiterlijk van de iPhone 8. Dit toestel is wel één van de meest betaalbare iPhones met zeer interessante specs.

Afmeting iPhone 8

Afmeting

Afmeting iPhone 8

iPhone 8 lengte 138.4 mm - 13.8 cm
Breedte iPhone 8 67.3 mm - 6.7 cm
Dikte 7.3 mm - 0.7 cm
Schermdiagonaal in inch 4.7 inch
Schermdiagonaal in cm 11.75 cm

iPhone 8 schermgrootte

Als we verder inzoomen op de afmeting iPhone 8, dan valt het volgende op: de iPhone 8 refurbished beschikt over een 4.7-inch beeldscherm, een thuisknop met Touch ID, compacte afmetingen en een glazen design. De iPhone 8 schermgrootte is niet gelijk aan de hele omvang van het toestel. Rondom het scherm vind je namelijk schermranden aan de zij- en onderkant.

Oud en vertrouwd

Doordat de iPhone 8 refurbished randen random het scherm heeft en een Touch ID thuisknop onderaan het https://www.forza-refurbished.be/nieuws/iphone/iphone-8-scherm, doet de iPhone 8 aan een ouder iPhone-ontwerp denken. Veel van de hedendaagse smartphones of iPhones die na de iPhone 8 zijn uitgekomen hebben namelijk een voorkant-vullend beeldscherm. Randen worden steeds smaller en de Touch ID thuisknop heeft plaatsgemaakt voor de Face ID gezichtsherkenning scan. Voor veel mensen is dit de reden om nog steeds te kiezen voor de iPhone 8 refurbished.

Afmeting iphone 8

Een telefoon die in je broekzak past

De iPhone 8 past eenvoudig in je broekzak, ook als je maar kleine zakken hebt. Dat kan als prettig ervaren worden, daar waar de meeste iPhones steeds groter worden.

Afmeting iPhone 8: met 1 hand te bedienen

Het ligt er natuurlijk aan hoe groot je handen zijn, maar de meeste mensen zullen het scherm van de iPhone 8 eenvoudiger met één duim kunnen bedienen, dan bijvoorbeeld de iPhone 8 Plus.

Conclusie

De refurbished iPhone 8 heeft een vertrouwd handzaam formaat met een fraai 4.7 inch beeldscherm. Dankzij de compacte afmeting iPhone 8, past dit toestel eenvoudig in je broekzak.

iphone 8 handzaam

iPhone 8 refurbished kopen

Bij Forza vind je het grootste gamma refurbished iPhones van de BENELUX. De iPhone 8 refurbished is de best verkochte iPhone uit ons gamma! Dit komt vooral door de handzaamheid, prijs en geweldige specs. Het toestel is daarbij even snel als de iPhone X en is ook draadloos oplaadbaar. De iPhone 8 refurbished is verkrijgbaar met verschillende opslagcapaciteiten en in vier eigen kleuren.