4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Goedkoop een iPhone 8 van Forza Refurbished kopen

Het gamma refurbished producten van Forza is divers en voor elk type Apple-gebruiker is er wel een toestel dat bij hem of haar past. Zo ook een refurbished iPhone 8. Qua uiterlijk lijkt de iPhone 8 veel op het voorgaande model, de iPhone 7. Maar feitelijk is iPhone 8 een uniek toestel. Op deze pagina kom je alles te weten over de iPhone 8 en de voordelen van Forza Refurbished.


Over de iPhone 8 van Apple

In 2017 bracht Apple de iPhone 8 op de markt. Dit toestel is gekend vanwege het vertrouwde iPhone-ontwerp. Dit ontwerp is ook te vinden is bij de iPhone 7, maar de iPhone 8 heeft een glazen behuizing. Deze behuizing maakt het bovendien mogelijk om de iPhone 8 draadloos op te laden. Daarnaast heeft de iPhone 8 als voordeel een A11 Bionic processor. Een van Apple’s snelste processoren aller tijden.


Hieronder vind je alle technische specificaties van de Apple iPhone 8


Specificaties

iPhone 8

Beeldscherm 4.7 inch (1334 x 750 pixels)
Processor A11 Bionic
Camera’s 12-megapixel, 7-megapixel
Opslag 64GB en 256GB
Kleuren spacegrijs, zilver, goud en rood (limited)
Headphone jack
Draadloos opladen
True Tone display

Wat zijn de voordelen van een iPhone 8?


1. True Tone Retina-display


De iPhone 8 is uitgerust met een Full HD-display (1080 pixels) die gebruik maakt van IPS-technologie. Dit gekende schermtype zorgt voor een straffe kijkervaring en altijd een scherp beeld dat rustig is voor de ogen. Waar de iPhone 8 met name in uitblinkt is de True Tone-ondersteuning. Kleuren worden met deze functie automatisch aangepast aan de hand van omgevingslicht. Zit je in de zon, dan zal het scherm zich bijvoorbeeld aanpassen aan de omgeving. Zo blijft de telefoon altijd visueel goed zichtbaar.


2. Fenomenale 4K camera

Net als de iPhone 7 beschikt de iPhone 8 over een 12 megapixel-camera. Echter zit er wel degelijk verschil in de camera’s van beide toestellen. De iPhone 8 camera trekt namelijk betere foto’s met weinig licht. Indien je foto’s in het donker maakt, dan zullen de plaatjes minder korrelig zijn.


3. Razendsnelle A11 Bionic processor

De iPhone 8 beschikt over een A11 Bionic processor. Dat wil zeggen dat taken razendsnel worden uitgevoerd. In vergelijking tot de iPhone 7 is de iPhone 8 tot wel 75% sneller. Ook de batterijduur is flink verbeterd, doordat de processor zuiniger is. Dit onderdeel van de telefoon is namelijk slim genoeg om te bepalen wanneer er veel of weinig power nodig is.


4. Draadloos oplaadbaar

De behuizing van de iPhone 8 is nog een reden om voor deze luxe smartphone te kiezen. Voorheen had een iPhone vrijwel altijd een aluminium behuizing. Maar in 2017 brengt Apple toestellen uit gemaakt met een behuizing van glas. Dit heeft twee voordelen.


Ten eerste is de glazen behuizing revolutionair qua uitstraling. De kleuren zijn rijker en het toestel ligt prettig in de hand. Maar nóg schoner is de mogelijkheid om je GSM draadloos op te laden. Door middel van een zogeheten ‘Qi-lader’ is er altijd één centraal punt om je toestel op te laden, zonder gebruik te maken van een kabel.


Onderstaand de redenen om voor een iPhone 8 te kiezen:


  • Duurzame en lange batterijduur;
  • Razendsnelle A11-processor;
  • Filmen in 4K resolutie;
  • Natuurgetrouwe True Tone-display;
  • Geschikt voor intensief gebruik;
  • Draadloos oplaadbare accu;
  • Handzaam ontwerp;
  • Twee jaar garantie bij Forza.

Hoe werkt draadloos opladen met een iPhone 8?

Draadloos opladen betekent dat er geen kabel nodig is om het toestel op te laden. Om gebruik te kunnen maken van deze functie is er echter wél nood aan een speciale lader. Het opladen gaat makkelijk met een Qi-oplaadmat. Een kleine standaard die werkt met vrijwel elk type device. Dit charging station is verkrijgbaar bij diverse elektronicawinkels en –webshops.


Is mijn refurbished iPhone 8 waterdicht?

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn niet waterdicht. Eigenlijk is geen enkele smartphone helemaal waterdicht. Toch zijn de smartphones van Apple van bijzonder hoge kwaliteit op het gebied van waterschade. Dit heeft te maken met de IP-waarde. Een iPhone 8 heeft de certificering van IP67, dat wil zeggen dat spatwater en stof nauwelijks de kans krijgt. Echter geeft Forza, net als Apple, geen garantie op waterschade. Daarom doe je er verstandig aan om niet te gaan zwemmen met de GSM.


Wat als mijn iPhone 8 per ongeluk wél nat is geworden?

Geraakt de iPhone 8 in contact met water? Geen paniek. Het is belangrijk om een GSM, die in het water is gevallen, niet op te laden. Zowel draadloos opladen als via Lightning kan ernstige schade toebrengen aan het device. Je kunt het beste de iPhone 8 afdrogen met een zachte (viscose) doek of leg het toestel een nacht in een bak met rijstkorrels. Hierdoor kan het vocht uit de iPhone geraken.