iPhone

iPhone refurbished kopen? Een hele slimme keuze.

Door de hoge kwaliteit en het straffe design, zijn veel mensen uit op een iPhone van Apple. Maar de nieuwprijs van deze smartphones is bijzonder hoog. De vraag naar nieuwe iPhones neemt af en populariteit van refurbished neemt toe. Schaf extra voordelig een refurbished iPhone aan bij Forza Refurbished.

De voordelen van een refurbished iPhone

Refurbished, dat zich letterlijk vertaalt naar ‘gereviseerd’, zijn toestellen die eerder gebruikt zijn, maar die een tweede leven hebben gekregen. Dat doet misschien denken aan tweedehands, maar niets is minder waar. Een refurbished iPhone is grondig nagekeken, in zeldzame gevallen hersteld en professioneel gekuist. Het controleren wordt veelal door techniekers gedaan, maar bij Forza Refurbished óók door de gespecialiseerde software. Mede door de uitgebreide controles en aangeboden garantie zijn refurbished toestellen in niets te vergelijken met tweedehands.

Losse Refurbished iPhone kopen

Je bent extra voordelig uit wanneer je een losse iPhone als refurbished koopt in combinatie met een sim-only abonnement. Maar voor een nieuwe Apple iPhone betaal je al snel ruim € 1.000. Om de hoge instapprijs wat dragelijker te maken is een refurbished iPhone kopen dé oplossing. Ten opzichte van de originele nieuwprijs ben je met refurbished tot wel 60% goedkoper uit. Dit kan tot wel honderden euro’s schelen. Besparen was nooit zó eenvoudig.

Welke refurbished iPhones zijn er?

Bij het kopen van refurbished zijn er veel merken en toestellen verkrijgbaar. Ga je voor een refurbished smartphone van Forza, dan heb je keuze uit een breed gamma Apple iPhones. Forza-iPhones zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren, zoals Silver (zilver), Space Grey (spacegrijs) of Rose Gold (roségoud). Ook variëren de GSM’s in opslagruimte en productgradaties. Er is dus altijd wel een iPhone die bij jou past.

Waarom zou je een refurbished iPhone kopen?

1. Altijd twee jaar garantie

Bij Forza geloven wij in de kwaliteit van ons product. Daarom ontvangen klanten altijd twee jaar garantie bij de aanschaf van een refurbished iPhone. Dit is één jaar langer dan Apple’s standaard garantieperiode en het merendeel van (Belgische) refurbished-aanbieders. Des te meer reden om te kiezen voor Forza Refurbished.

2. Bespaar op Apple’s nieuwprijs

Hoe je het ook wendt of keert, refurbished is aanzienlijk goedkoper dan nieuw. Ten opzichte van de originele nieuwsprijs liggen de prijzen van Forza Refurbished tot wel 60% lager. Zo heb je al een iPhone voor minder dan € 150! Daarnaast maakt Forza Refurbished ook de topmodellen van Apple toegankelijk voor het grote publiek. Wat dacht je bijvoorbeeld van de iPhone 8 of iPhone X?

3. Gratis laadaccessoires

Naast twee jaar garantie, ontvang je bij aanschaf van een refurbished iPhone óók gratis nieuwe laadaccessoires. Daarnaast zijn alle toestellen van Forza Refurbished voorzien van een uitgebreide ‘data wipe’ en schone MacOS installatie. Zo kun je direct na ontvangt genieten van je gloednieuwe aankoop.

4. Extra besparen op productconditie

Forza Refurbished hanteert drie verschillende gradaties, namelijk A-, B- en C-Grade. Dit om onderscheid te maken tussen de uiterlijke verschillen van de iPhone. Deze cosmetische kenmerken hebben dus géén invloed op de inhoud van het toestel, maar maken het wel mogelijk om nóg meer te besparen. Hieronder worden de drie gradaties uitgelegd:

  • A-grade: iPhones met een A-gradatie zijn ‘zo goed als nieuw’ en nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Deze iPhones hebben géén of enkele minimale gebruikerssporen.
  • B-grade: iPhones met een B-gradatie zijn ‘licht gebruikt’. Een iPhone met een B-Grade productconditie heeft meerdere lichte gebruikerssporen. Het device is qua uiterlijk minder fraai dan een A-Grade iPhone, maar wél een stuk voordeliger. De besparing kan oplopen tot tientallen euro’s.
  • C-grade: een iPhone met een C-Grade is ‘zichtbaar gebruikt’ en heeft dus ook zichtbare gebruikerssporen. Hierbij moet je denken aan één of meerdere kleine krasjes of deukjes. Het voordeel van een C-Grade refurbished iPhone is dat deze toestellen zéér scherp geprijsd zijn en net als andere gradaties 100% marcheren.

5. Professioneel gecontroleerd, gekuist en hersteld

Een iPhone van Forza Refurbished wordt in alle gevallen gecontroleerd door ervaren techniekers én professionele robots. Beide checken het toestel op ruim 50 punten. Vervolgens worden eventuele reparaties uitgevoerd en wordt het toestel gekuist. Je bent dus verzekerd van een betrouwbare aankoop.

Refurbished iPhones van Forza Refurbished

Wat voor refurbished iPhone je ook zoekt, bij Forza vind je het ruimste aanbod smartphones van Apple voor een voordelige prijs. In diverse soorten, kleuren, maten is er altijd wel een toestel dat bij jou past. Op zoek naar een ander Apple-toestel dan een refurbished iPhone? Ook dan bezit je goed bij Forza Refurbished. Naast het diverse iPhone assortiment vind je bij ons óók MacBooks en iPads voor een voordelige prijs.