iPhone 12 Mini release date

19 Mei 2023 - 3 minute read time
iPhone 12 Mini release date

 

De iPhone 12 Mini werd voor het eerst aangekondigd op het Apple Event op 13 oktober 2020 en is op 6 november 2020 in de meeste landen gelanceerd, waaronder Nederland en België. Het was de kleinste en goedkoopste optie in de iPhone 12-serie en kreeg veel aandacht vanwege zijn compacte formaat en krachtige specificaties.    


iPhone 12 Mini release date, anders dan de 12

Hoewel de refurbished iPhone 12 Mini tegelijkertijd werd aangekondigd met de andere modellen in de iPhone 12-serie, had het toestel zijn eigen release datum. Het was beschikbaar voor pre-order op 6 november 2020 en werd officieel uitgebracht op 13 november 2020. Dit betekent dat de iPhone 12 Mini in de meeste landen beschikbaar was voor de feestdagen, wat het een populair cadeau maakte.

 

Sinds de release van de iPhone 12 Mini zijn er verschillende software-updates uitgebracht om de prestaties te verbeteren en eventuele problemen op te lossen. Het toestel heeft ook een aantal accessoires gekregen, waaronder beschermhoezen, opladers en screen protectors.

iphone 12 mini release date speciale kleuriphone 12 mini release date speciale kleur

iPhone 12 Mini release voor een speciale kleur

Op 20 april 2021 kondigde Apple de release aan van een nieuwe kleurvariant voor de iPhone 12 en iPhone 12 Mini refurbished, namelijk de paarse kleur. De paarse kleur werd toegevoegd aan het bestaande assortiment kleuren, waaronder zwart, wit, blauw, groen en rood.

 

De paarse kleurvariant van de iPhone 12 en refurbished iPhone 12 Mini was beschikbaar om te bestellen vanaf vrijdag 23 april 2021. De paarse kleur is beschikbaar voor alle varianten van de iPhone 12 en iPhone 12 Mini, dus met verschillende opslagcapaciteiten.

Refurbished Apple iPhone 12 Mini

Ben je opzoek naar een Apple iPhone 12 Mini? Kijk niet verder, want bij Forza bieden wij een ruim assortiment aan van de refurbished iPhone 12 Mini. Alle toestellen zijn bij Forza Refurbished van A tot Z gecontroleerd en gereinigd. Waar nodig zijn er ook onderdelen vervangen. Dankzij dit nauwkeurige proces beschikken we met trots over het keurmerk refurbished. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit refurbished iPhones op de markt. Bestel een refurbished iPhone op zon- en werkdagen vóór 22:30 uur en je hebt hem de volgende dag al in huis.

release date iphone 12 mini
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?