iPhone 12 Mini draadloos opladen, zo doe je dat!

18 Mei 2023 - 3 minute read time
iPhone 12 Mini draadloos opladen, zo doe je dat!

Denk je eraan om een iPhone 12 Mini aan te schaffen? Dan wil je natuurlijk weten hoe het iPhone 12 Mini draadloos opladen werkt. Dit is een handige functie die het opladen van je telefoon gemakkelijker maakt, zonder dat je, je zorgen hoeft te maken over het gedoe van het aansluiten van kabels.


iPhone 12 Mini draadloos opladen, hoe werkt dat?

De iPhone 12 Mini ondersteunt Qi-gecertificeerd draadloos opladen. Dit betekent dat je de telefoon op een draadloze oplaadpad kunt plaatsen en deze wordt opgeladen zonder dat je een kabel hoeft aan te sluiten. De iPhone 12 Mini kan worden opgeladen met een maximale snelheid van 7,5 W, wat betekent dat het opladen iets langer kan duren dan met een kabel.

iPhone 12 Mini draadloos opladen accecoiresiPhone 12 Mini draadloos opladen accecoires

Welke accessoires heb ik nodig?

Om draadloos op te laden heb je een Qi-gecertificeerd oplaadpad nodig. Dit kan een pad zijn dat is meegeleverd met je draadloze oplaadapparaat of een pad dat afzonderlijk is gekocht. Je moet er ook voor zorgen dat de oplader een vermogen van ten minste 7,5 W heeft om de iPhone 12 Mini op te laden. 

Is het wel veilig?

Het is over het algemeen veilig om de iPhone 12 Mini draadloos op te laden, zolang je een draadloze lader van goede kwaliteit gebruikt en de instructies van de fabrikant opvolgt. De iPhone 12 Mini is ontworpen om draadloos op te laden volgens de Qi-standaard, die ook wordt gebruikt door andere toonaangevende fabrikanten van smartphones.

Werkt iPhone 12 Mini draadloos opladen niet?

Als je problemen ondervindt met het draadloos opladen van je iPhone 12 Mini, zijn er een paar dingen die je kunt proberen om het probleem op te lossen:

 

1.       Controleer of je iPhone 12 Mini compatibel is met de draadloze lader die je gebruikt. De iPhone 12 Mini werkt met Qi-gecertificeerde draadloze opladers.

2.       Zorg ervoor dat de draadloze lader goed is aangesloten en goed werkt. Probeer de lader op een ander apparaat uit om te zien of deze werkt.

3.       Controleer of er obstakels tussen de draadloze lader en de iPhone 12 Mini zitten, zoals een hoesje of metalen voorwerpen. Deze kunnen interfereren met het draadloos opladen.

4.       Zorg ervoor dat de iPhone 12 Mini correct op de draadloze lader is geplaatst en dat de lader correct is uitgelijnd met de oplaadspoel op de achterkant van de iPhone.

5.       Probeer de iPhone 12 Mini opnieuw op te starten en het opnieuw te proberen met de draadloze lader.

Wil je graag alles weten over draadloos opladen? Meer over draadloos opladen

iPhone 12 Mini refurbished kopen

Bij Forza koop je de iPhone 12 Mini refurbished zeer voordelig. Daarnaast krijg je drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en gratis laadaccessoires meegeleverd. Forza beschikt met trots op het keurmerk Refurbished, dus de technische kwaliteit van de toestellen is buitengewoon goed. Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld = morgen in huis! Bekijk het volledige assortiment voor het meest actuele aanbod refurbished iPhones en iPad.

iphone 12 mini draadloos
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?