iPhone 8 kleuren

26 Januari 2022 - read time
iPhone 8 kleuren

Ben jij ook verkocht aan de iPhone 8, net zoals wij? In 'iPhone 8 kleuren' lees je in welke kleuren de refurbished iPhone 8 is te verkrijgen.


Verkrijgbaar in 4 kleuren

Het uitbrengen van nieuwe iPhones gaat bij bij Apple vaak gepaard met het uitbrengen van nieuwe kleuren. Echter leek Apple de iPhone 8 en iPhone 8 Plus eerst in slechts drie tinten uit te brengen.

 

De eerste drie iPhone 8 kleuren zijn de al inmiddels drie vertrouwde Apple-kleuren. De nieuwe optie Product Red was daarom een broodnodige toevoeging. We hebben de vier opties hieronder opgenomen om je te helpen beslissen voor welke tint je moet kiezen.

iphone 8 kleuren

Product Red

De nieuwste kleuroptie van het bedrijf - volgens de officiële naam: Product Red - een al lang bestaand partnerschap voor Apple dat aandacht vraagt voor hiv en aids. Deze kleur komt enkele maanden na de respectieve releasedata van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus, maar als je nog niet hebt geüpgraded, heb je nu een extra tint om te overwegen bij het afrekenen.

 

Dit model behoudt het glanzende, volledig glazen uiterlijk van de achtste generatie, en hoewel je zou verwachten dat Apple voor de combinatie wit/rood zou kiezen voor een maximaal contrast, heeft het gekozen voor rood aan de achterkant en zwart aan de voorkant. Het is een zeer slanke look.


iPhone 8 Rood

Space Grey

Space Grey, dit is al geruime tijd dé basiskleur voor de iPhone en Apple heeft bij de iPhone 8 kleuren ook een model in het donkere en chique laagje gehuld.

 

Dit is ook de meest donkere kleur uit het rijtje. Dit komt ook doordat er geen Jet Black optie is zoals bij de iPhone 7. Het is misschien niet de meest opwindende kleur, maar deze donkerste optie is toch de meest populaire, omdat het slim en ingetogen is en overal goed bij past.


iPhone 8 Space Grey

Silver

Na de meest donkere versie, gaan we met de volgende kleuroptie een tintje lichter. De zilveren variant van de iPhone werd voor het eerst gelanceerd op de iPhone 5. Gezien een groot deel hier de voorkeur aangaf, was het logisch dat Apple ook de iPhone 8 in deze kleur uitbracht.

 

Net als Space Grey / zwart is het een stijlvolle kleur die bij de meeste stijlen past en nooit echt uit de mode raakt.


iPhone 8 Zilver

Gold

Als je wilt dat je telefoon meer opvalt, is er nog een optie. Wat te denken van de bling-bling gouden iPhone 8. Naast rood is dit wellicht één van de meest gedurfde tinten. Zeker op het moment van het uitbrengen van de iPhone 8 was dit behoorlijk vernieuwend.


iPhone 8 Gold


Het geeft de iPhone 8 en iPhone 8 Plus een nog meer premium uitstraling dan de zwarte en zilveren tinten al zeker en vast doen, maar het flitsende uiterlijk betekent dat het niet voor iedereen de beste match zal zijn.

Refurbished iPhone 8 kopen

Bij Forza vind je het grootste gamma refurbished Apple van de BENELUX. Hierdoor vind je in onze webshop een refurbished iPhone voor ieder type gebruiken. Altijd bespaar je tot wel 60% en geniet je van drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Daarom is een refurbished iPhone 8 niet alleen op de lange, maar ook de korte termijn een slimme investering. Vandaag bestellen, is de volgende werkdag al bellen!

kleuren iphone 8
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?