iPhone hoes

18 November 2021 - read time
iPhone hoes

Een iPhone hoes die zowel de voor- als achterkant van jouw geliefde iPhone beschermt? Dat kan! Met de 360 hoes en screen van Forza. Met deze veilige en schone alles-1-in-oplossing tover je jouw iPhone eenvoudig om tot een toestel dat wel tegen een stootje kan. Zo blijft je iPhone goed beschermd, ziet je smartphone er nog steeds smart uit en hoef je zelf geen nauwkeurig plakwerk meer te verrichten.


Groot gamma iPhone 360 graden hoesjes

Voor iedere iPhone is een speciale hoes op maat te vinden in onze webshop. Hierdoor sluit iedere iPhone hoes naadloos aan op ieder iPhone-model. Van recente modellen zoals een hoesje iPhone 11 of een hoes iPhone 12. Tot iPhones die al langer in ons gamma zijn te vinden, zoals een hoes iPhone 7, of een hoes iPhone X.


iPhone hoes

Draadloos opladen

Iedere hoes is geschikt voor draadloos opladen. Als je bij de De iPhone 12 (Mini) de MagSafe charger gebruikt dien je de hoes wel te verwijderen. De hoes zit stevig vast, maar kun je via de hoeken ook weer uit de mal schuiven. Als de achterzijde van de hoes los is, kun je de cover van het scherm eenvoudig ervan af pakken. Het terug doen van de hoes gaat even eenvoudig, maar dan eerst de screencover en daarna schuif je de achterkant eromheen. Druk nog even langs de randen en je zult voelen dat alles weer naadloos op elkaar aansluit. Een kind kan de was doen.


draadloos opladen hoes

iPhone hoes transparant

Liever een doorzichtig hoesje? De 360 graden hoes zonder kleur en met doorkijk staan in onze webshop vernoemd als ‘transparant’. iPhone hoesjes transparant zijn de bestverkochte hoesjes uit het Forza gamma:

 

iphone hoes transparant

 

Met de transparante iPhone hoes zie je nog steeds de schone kleur van je iPhone. Het kan natuurlijk ook zijn dat je jouw iPhone liever eens in een ander kleurtje gestoken ziet. Hiervoor hebben we naast de iPhone transparant ook een aantal kleuren om uit kiezen: zwart, rood en roze.

 

Transparante iPhone hoezen


zwarte iphone hoes

Zwarte iPhone hoezen


iphone hoes rood

Rode iPhone hoezen


iphone hoes roze

Roze iPhone hoezen

De nieuwe hoes voor jouw iPhone

Met onze 360° hoes bescherm je jouw kostbare bezit. Op werkdagen besteld, is de volgende al in huis!

iphone hoes beschermhoes
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?