iPhone X wallpaper

iPhone X wallpaper

iPhone X wallpaper

De iPhone X heeft een groot voorkant-vullend OLED-scherm. Dit zorgt voor de beste contrasten en details. Daarbij heb je extra veel ruimte om een mooie wallpaper of terwijl achtergrond in te stellen. Hoe dit precies werkt, lees je hieronder.

Stel een bureaublad achtergrond in

Om de iPhone X wallpaper opnieuw in te stellen open je Instellingen op je iPhone. Ga naar Instellingen, tik op Achtergrond en op Kies vervolgens een nieuwe achtergrond.

Je kunt ook de optie Donkere weergave inschakelen, zodat je iPhone de achtergrond dimt afhankelijk van het omgevingslicht. Kies een beeld. Kies een afbeelding uit Dynamisch, Stills, Live of een van je eigen foto's. De standaardachtergronden veranderen bij elke iOS-update.

iphone x wallpaper

Als je een Live-wallpaper of een Live-foto wilt kiezen, heb je een iPhone 6s of nieuwer nodig. Met de iPhone X kun je dan ook live-wallpapers en foto’s instellen. Verplaats het beeld en kies een weergaveoptie. Sleep om het beeld te verplaatsen. Of knijp om in en uit te zoomen, zodat de afbeelding op het scherm past.

Sommige afbeeldingen bewegen en schalen niet mee.

Als Perspectiefzoom is ingeschakeld, beweegt de achtergrond als u het scherm kantelt. Tik op de knop ‘Perspectief zoomen’ om de functie uit te schakelen. De weergaveoptie ‘Perspectief zoomen’ is niet beschikbaar als Beweging verminderen is ingeschakeld of als de spaarstand is ingeschakeld. Als je achtergrond een Live Foto is, kun je het Live Foto effect of Perspectief Zoom inschakelen, maar niet beide tegelijk. Als u klaar bent met het aanpassen van de afbeelding, tikt u op Instellen. Of tik op Annuleren om opnieuw te beginnen.

Stel de iPhone X wallpaper in en kies waar je hem wilt hebben

iPhone X wallpaper biedt mogelijkheden en dus opties om uit te kiezen. Zo kun je de achtergrond instellen als beginscherm, vergrendelscherm of beide. Het startscherm verschijnt wanneer jouw iPhone is ontgrendeld. Het vergrendelscherm verschijnt wanneer jij je iPhone wakker maakt. Als je jouw nieuwe achtergrond wilt zien, vergrendel je jouw iPhone of controleer je het startscherm. Als je jouw nieuwe live-achtergrond in actie wilt zien, blijf je het vergrendelscherm aanraken.

iphone x achtergrond

iPhone X refurbished

Bij ons vind je het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads. Zo is de iPhone X refurbished verkrijgbaar voor een schrikbarend scherpe prijs. De iPhone X refurbished of iPhone 7 refurbished ontvang je inclusief 2 jaar garantie en gratis nieuwe laadaccessoires.

wallpaper
← Vorige Volgende →