Alles over de iPhone 8

In 2017 bracht Apple de iPhone 8 op de markt. Dit toestel is gekend vanwege het vertrouwde iPhone-ontwerp. Dit ontwerp is zo ook te vinden bij zijn populaire voorganger iPhone 7. De iPhone 8 heeft echter een prachtig glazen design en is hierdoor draadloos oplaadbaar. Daarnaast is de iPhone 8 razendsnel én energiezuinig door de straffe processor. Hier lees je waarom de iPhone 8 anno nu nog steeds een fantastische smartphone is.


iPhone 8 met glazen design

Het uiterlijk van de iPhone 8 refurbished lijkt erg veel op zijn voorganger, de iPhone 7 refurbished. Vooral als je kijkt naar de voorkant van beide toestellen. Aan de achterzijde is er meer veranderd bij de iPhone 8. Apple heeft het toestel namelijk voorzien van een glazen design, hierdoor krijgen de kleuren Space Grey, Silver en Gold en Red een geheel nieuwe dimensie. Ook zorgt het glazen design ervoor dat de iPhone 8 draadloos oplaadbaar is. De iPhone 8 is evenals de iPhone X de eerste iPhone die draadloos opladen mogelijk maakt.

iphone 8 kleuren

Eerste iPhone met True Tone beeldscherm

De iPhone 8 refurbished heeft een True Tone-beeldscherm. Dit zorgt ervoor dat de kleurweergave op de iPhone 8 aangepast wordt aan de omgeving van het toestel. s’Avonds zal je iPhone 8 een meer gelige kleurweergave krijgen, wat rustgevender is voor je ogen. In het zonlicht wordt het beeldscherm een stuk lichter, waardoor je ook buiten een prettige schermweergave ervaart. True Tone display kun je indien gewenst handmatig uitschakelen.

Verbeterde 12 megapixel camera

Apple heeft de iPhone 8 uitgerust met een verbeterde 12 megapixel camera aan de achterzijde van het toestel. Door de slimme sensor kun je tot wel 83% meer licht opvangen. Het verschil is voornamelijk merkbaar bij slecht licht. Zelfs tijdens extreme omstandigheden zoals bij mountainbiken, maak je haarscherpe foto’s. Dit komt door de verbeterde optische beeldstabilisatie. Ideaal voor bijvoorbeeld vloggers, die video’s willen maken in een 4K (ultra-HD) resolutie.

Aan de voorzijde is hij uitgerust met een 7 megapixel camera. Apple noemt dit de ‘Portret Modes’, wat je helpt aan nog betere selfies. Zelfs met weinig licht trek je schone selfies.

iphone 8 draadloos opladen

Draadloos oplaadbaar

Door het glazen design is de iPhone 8 draadloos oplaadbaar. Het voordeel van draadloos opladen is dat geen kabel nodig hebt en je tegelijkertijd muziek kunt afspelen. Uiteraard kun je de iPhone 8 refurbished ook opladen met de lightning kabel.

Snelste en duurzaamste iPhone ooit

De A11 Bionic processor is de meest zuinige- en tegelijkertijd krachtigste processor ooit. Hierdoor is de iPhone 8 refurbished tot wel 25% sneller dan de iPhone 7. Bijkomend voordeel is dat de batterij ook nog eens langer meegaat. Dit komt omdat de A11 Bionic processor slim genoeg is om processorkernen uit te schakelen, als deze niet nodig zijn.

De iPhone 8 is water- en stofbestendig

De iPhone 8 refurbished heeft een IP67-certificering. Dit betekent dat het toestel water- en stofbestendig is, maar niet volledig waterdicht. Als je in de regen iemand wilt bellen is dit geen enkel probleem. Ook wanneer er een glas met drinken over je toestel valt, levert dit nog geen (ernstige) schade op. Wél raden we je aan om vloeistoffen zoveel mogelijk te vermijden. Een refurbished iPhone is mogelijk opengemaakt voor controle of het plaatsen van nieuwe onderdelen. Hoe goed een toestel ook wordt afgesloten, hierna kan een volledige waterdichtheid niet meer gegarandeerd worden. Waterschade valt daarom buiten de garantie.

iPhone 8 voordelig kopen

De iPhone 8 64GB is door Apple op de markt gebracht voor €809,-. Een refurbished iPhone 8 koop je met 64GB opslagruimte voor tweehonderd euro. Daarbij ontvang je twee jaar garantie op jouw aankoop en gratis nieuwe laadaccessoires.

refurbished iphone 8

Waarom een refurbished iPhone 8 kopen?

  1. Bespaar tot wel 70% ten opzichte van de nieuwprijs;
  2. Twee jaar garantie, óók op de accu van de iPhone 8;
  3. Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd;
  4. Op méér dan 50 punten gecontroleerd door software én techniekers;
  5. Geen enkel risico. Retourneer tot 14 dagen gratis na aankoop.

Forza beschikt over het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads van de BENELUX. De refurbished iPhone 8 is één van de meest populaire refurbished iPhones uit ons assortiment. Dit komt vooral doordat de iPhone 8 heel veel interessante specificaties en daarmee een hoge Apple-kwaliteit borgt en dat alles dus voor een zeer vriendelijke prijs. Daarbij is het 4.7 inch beeldscherm eenvoudig met een hand te bedienen en verkiezen velen de fysieke thuisknop onder het scherm boven het volledige touchscreen. 

Keurmerk refurbished