iPhone 7

iPhone 7 refurbished kopen

Een iPhone 7 refurbished is een betaalbare iPhone waarmee je uitstekende functionaliteiten tot je beschikking hebt. De gsm is gecontroleerd op meer dan 50 punten en technisch 100% marcherend, maar dan tientallen euro’s goedkoper! Je ontvangt de iPhone 7 refurbished met 2 jaar garantie. Hierdoor is het ook op de lange termijn een slimme investering. De iPhone 7 refurbished is het bestverkochte toestel bij Forza. Waarom deze smartphone al jarenlang zo populair is?

iPhone 7:

 • Heeft een snelle én energiezuinige A10-processor;
 • Is rap te ontgrendelen met Touch ID;
 • Filmt tot in detail met de 12 megapixel-camera;
 • Verkrijgbaar in maar liefst zes schone kleuren;
 • Vertrouwd en handzaam Apple-design;
 • 32GB of 128GB aan opslaggeheugen.

De meest populaire refurbished iPhone

De iPhone 7 32GB Black is dé bestverkochte Forza Refurbished iPhone. En dat is dus niet geheel zonder reden. iPhone 7 is namelijk een handzaam model met genoeg power om alle hedendaagse taken, apps maar ook games soepel uit te kunnen voeren. Het klassieke design van de dit toestel wordt onder meer gekenmerkt door de homebutton welke ook als Touch ID-vingerafdrukscanner werkt. Deze functie gaat goed samen met nieuwe toepassingen zoals Apple Pay. De iPhone 7 refurbished beschikt over een 12 megapixel-camera aan de achterkant en een 7 megapixel-camera aan de voorkant, waarmee je ieder moment perfect kunt vastleggen. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding is de iPhone 7 refurbished voor velen het toestel bij uitstek. Het toestel is verkrijgbaar in een zestal premium Apple-kleuren.

Optimale gebruikservaring

Het 4,7 inch-beeldscherm is eenvoudig met één hand te bedienen. Het scherm van de iPhone 7 refurbished is uitgerust met 3D-Touch wat de gebruikservaring nog completer maakt. Hierdoor kun je nog sneller navigeren tussen alle apps.

iPhone 7 refurbished is razendsnel en energiezuinig

Door de A10 Fusion-processor is de iPhone 7 refurbished razendsnel. Games, video’s of zware apps lopen hierdoor erg soepel op dit toestel. Daarbij zorgt de chip ervoor dat de smartphone energiezuinig is, waardoor je met een volle lading tot wel 13 uur video’s aan één stuk zou kunnen bekijken. De chips van Apple staan bekend als de meest krachtige smartphone-chips ter wereld. Je kunt dus altijd volledig vertrouwen op een stabiele iPhone 7 refurbished.

De schoonste foto’s en video’s

Door de grote cameralens en sensor trek je de schoonste foto’s of video’s. Door de 12 megapixel-camera en het diafragma, wordt er veel licht doorgelaten en dat zorgt voor de scherpste foto’s zowel bij veel als weinig licht. Optische beeldstabilisatie zorgt ervoor dat zelfs als je beweegt je foto’s er strak uitzien. De FaceTime-camera mag ook niet ontbreken. Met een 7 megapixel-camera aan de voorkant trek je schone selfies!

Apple-kwaliteit, maar dan betaalbaar

De iPhone 7 refurbished is kwalitatief een uitstekend toestel tegen een uitermate scherpe prijs. De meest voordelige iPhone 7 refurbished is onze -zichtbaar gebruikt- (zichtbare gebruikerssporen). Als je voorkeur uit gaat naar een iPhone 7 zonder gebruikssporen -zo goed als nieuw- dan kost de iPhone 7 refurbished nog maar een paar tientjes meer. De keuze is reuze en dus volledig aan jou! Qua kleuren, opslagruimtes en productcondities hebben we bij Forza een iPhone 7 refurbished ook een groot gamma. Alle iPhones 7 zijn volledig marcherend en klaar voor nog jarenlange optimale gebruikservaring.

Zekerheid door 2 jaar garantie

De technische controle wordt bij Forza uitgevoerd door speciale software en technische vakmensen. Hierdoor is de iPhone 7 refurbished nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Met onze software en techniekers onderscheiden wij ons van andere refurbished aanbieders in de markt en kunnen we kwaliteit garanderen. Daarom geven we ook standaard 2 jaar garantie op alle aankopen. Mocht er binnen die 2 jaar toch onverhoopt iets gebeuren, dan lossen wij het binnen een paar werkdagen voor je op. Forza Refurbished beschikt als één van de weinige over het Keurmerk Refurbished. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een betrouwbaar product. Naast een grondige technische controle wordt de refurbished iPhone 7 professioneel opgekuist en zorgvuldig verpakt.

Waarom een iPhone 7 refurbished kopen?

Er zijn veel redenen waarom je een iPhone 7 refurbished kunt kopen. De prijs is de voornaamste reden om te kiezen voor refurbished. Je bespaart al rap tot wel 60%. Daarbij kies je voor zekerheid, omdat je ook nog eens 2 jaar garantie ontvangt op je aankoop wanneer je kiest voor refurbished met het Keurmerk. Zijn er nog meer voordelen? We sommen ze even voor je op:

 • Professioneel gecontroleerd door ervaren techniekers en speciale software;
 • Je ontvangt 2 jaar garantie, ook op de batterij;
 • Voor elk budget een refurbished iPhone: zo goed als nieuw, licht gebruikt of zichtbaar gebruikt;
 • Je ontvangt gratis nieuwe laadaccessoires bij de iPhone 7;
 • Je bespaart tot wel 60%.

Wil je meer lezen over wat een refurbished iPhone precies is en wat eraan voorafgaat voordat je jouw GSM krijgt thuisgestuurd? We vertellen je er in het blogartikel ‘wat is een refurbished iPhone’ alles over.

Goedkope iPhone 7

Je hebt keuze uit verschillende opslagruimtes en kleuren. Aan 32GB heb je bij normaal gebruik meer dan voldoende. Heb je liever wat meer beschikbare ruimte op je toestel? Dan zul je met maar liefst 128GB zeker en vast een heel stuk vooruit kunnen.

32GB 128GB
  Refurbished iPhone 7 jet black 128GB
Refurbished iPhone 7 black 32GB Refurbished iPhone 7 black 128GB
Refurbished iPhone 7 rose gold 32GB Refurbished iPhone 7 rose gold 128GB
Refurbished iPhone 7 gold 32GB Refurbished iPhone 7 gold 128GB
Refurbished iPhone 7 silver 32GB Refurbished iPhone 7 silver 128GB