11 artikel(en)

11 artikel(en)

11 artikel(en)

11 artikel(en)

Koop een goedkope iPhone 7 bij Forza Refurbished

Een straffe iPhone 7 van Apple kopen, zónder de hoofdprijs te betalen. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar niets is minder waar. Met een refurbished iPhone 7 van Forza Refurbished kun je tot maar liefst 60% besparen, in vergelijking met de nieuwprijs van Apple. En alsof dat nog niet genoeg is, draag je óók nog eens bij aan een duurzame wereld. Waar wacht jij nog op? Zet vandaag de stap en koop goedkoop een iPhone 7 van Forza.


Zes redenen om te kiezen voor een iPhone 7


De iPhone 7 is jarenlang de nummer 1 geweest op het gebied van smartphones. Inmiddels is het Apple-gamma behoorlijk uitgebreid, maar maakt de iPhone 7 nog trots deel uit van het team. Dit heeft met name te maken met de prijs-kwaliteitsverhouding en de diverse functies van het toestel.


Onderstaand vind je dé 6 redenen om vandaag de dag te kiezen voor een iPhone 7:


 • Snelle én energiezuinige A10-processor;
 • Rap ontgrendelen met Touch ID;
 • Film met 12 megapixel-camera;
 • Verkrijgbaar in maar liefst zes kleuren;
 • Vertrouwd en handzaam design;
 • Standaard 32GB aan opslaggeheugen.


Kies duurzaam met een refurbished iPhone 7

De letterlijke vertaling van ‘refurbished’ is gereviseerd. In het geval van een iPhone gaat het om een GSM van het merk Apple dat is nagekeken, indien nodig hersteld, gekuist en verpakt volgens hoge standaarden. Een refurbished GSM mag dus niet onterecht vergeleken worden met tweedehands, waarbij je altijd een risico loopt. Om zeker te zijn van een duurzame aankoop garandeert Forza Refurbished ook op de iPhone 7 de hoogst mogelijke kwaliteit.


Grondige robotcontrole

Een refurbished iPhone 7 heeft veel weg van een tweedehands GSM, maar er zit wel degelijk verschil tussen beiden. Dit heeft met name te maken met de professionele controles, die uitgevoerd worden door techniekers en robots. Technisch nazicht van dit kaliber vind je niet snel bij andere partijen. Maar het meest gekende voordeel is toch wel de garantie. Bij Forza geniet je namelijk van twee jaar garantie op jouw refurbished iPhone 7.


Professioneel gekuiste en zorgvuldig verpakte iPhones 7

Na herstel is er nog géén sprake van een refurbished iPhone 7. Herstellingen zijn slechts een deel van het refurbished-proces. Nadat de toestellen nagekeken en hersteld zijn, worden ze professioneel gekuist door ervaren medewerkers. Vervolgens worden de juiste laadaccessoires bij de toestellen gevoegd, waarna ze vervolgens worden verpakt in luxe Forza-doosjes.


Waarom een refurbished iPhone 7 kopen?


Prijs is veelal de reden om te kiezen voor refurbished. Waar je voor een nieuwe iPhone (op het moment van schrijven) zeker €529 betaalt, liggen de kosten voor refurbished aanzienlijk lager, soms wel meer dan honderden euro’s. Echter zijn er -naast prijs- meer voordelen bij het kopen van een iPhone 7 van Forza Refurbished? Hieronder vind je alle voordelen van een refurbished iPhone 7 van Forza Refurbished:


 • Draagt bij aan de verduurzaming van de wereld;
 • Altijd twee jaar garantie op het toestel;
 • Garantie behelst onder meer de accu én het scherm;
 • Voor elk budget een refurbished iPhone 7 door A-, B- en C-gradaties;
 • Professioneel gecontroleerd door ervaren techniekers;
 • Robotcontrole kijkt de toestellen op ruim 50 punten na;
 • Ontvang altijd gratis nieuwe laadaccessoires;
 • Besparing kan oplopen tot 60% ten opzichte van nieuw.

32GB 128GB
Refurbished iPhone 7 jet black 128GB
Refurbished iPhone 7 black 32GB Refurbished iPhone 7 black 128GB
Refurbished iPhone 7 rose gold 32GB Refurbished iPhone 7 rose gold 128GB
Refurbished iPhone 7 gold 32GB Refurbished iPhone 7 gold 128GB
Refurbished iPhone 7 silver 32GB Refurbished iPhone 7 silver 128GB