Redenen om de iPhone 8 Plus te kopen

28 Januari 2021 - read time
Redenen om de iPhone 8 Plus te kopen

Grote handen, of gewoon liever een groot scherm voor series en games? Dan heb je een bijpassende telefoon nodig! Apple maakt vandaag de dag steeds grotere iPhones, maar tot voor kort waren het vooral de Plus-modellen die de klok sloegen. Naast het formaat beschikt de iPhone 8 Plus over meer interessante extra’s. Welke voordelen je in huis haalt met de iPhone 8 Plus lees je hier.

iphone 8 plus refurbished

Afmetingen iPhone 8 Plus

De iPhone 8 Plus is één van de iPhones in ons assortiment die is vervaardigd voor hen die liever een maatje meer heeft. Zo is de iPhone 8 Plus voorzien van een 5.5 inch beeldscherm, waar het kleine broertje, de iPhone 8 beschikt over een beeldscherm van 4.7 inch. Hierdoor heb je meer scherm en meer telefoon. Daarnaast is hierdoor meer ruimte geschept voor een aantal extra’s.

iPhone 8 Plus

  • Lengte: 158,4 mm
  • Breedte: 78,1 mm
  • Dikte: 7,5 mm

iPhone 8

  • Lengte: 138,4 mm
  • Breedte: van 67,33 mm
  • Dikte: 7,3 mm

Door deze afmetingen is de iPhone 8 Plus ideaal voor het kijken van films, series of het spelen van games.

iphone 8 plus refurbished

Dubbele camera

Ondanks de iPhone 8 en iPhone 8 Plus veel op elkaar lijken, zijn er wezenlijke verschillen die het interessant kunnen maken om voor de Plus versie te kiezen. Eén daarvan is het uitgebreide dubbele camerasysteem. Hoewel de camera van de iPhone 8 al erg krachtig is, heeft de iPhone 8 Plus nog een extra lens. Dit is precies de reden waarom je de iPhone 8 Plus kunt verkiezen boven de iPhone 8. Dankzij de tweede cameralens beschikt de iPhone 8 over een groothoek/ telelens, welke geschikt is voor optische zoom. Optische zoom is helderder dan bijvoorbeeld digitale zoom, waardoor dit een waar Plus-punt is van deze iPhone 8 Plus refurbished.

iphone 8 plus refurbished

Glazen behuizing

iPhone 8 Plus beschikt over een glazen en aluminium behuizing. Hierdoor ziet dit toestel er niet alleen chique uit, maar heeft het ook opties zoals draadloos opladen. Je hoeft het toestel enkel op een draadloze “oplegmat” (Qi lader) te leggen en klaar is kees. Dit is een techniek die ook steeds meer in openbare gelegenheden verwerkt zal worden. Hierdoor ben je met de iPhone 8 Plus klaar voor de toekomst. Naast draadloos opladen behoort snel opladen ook tot de mogelijkheden.

iphone 8 plus refurbished

Processor

Net zoals de iPhone 8 is de iPhone 8 Plus refurbished uitgerust met een krachtige A11 chip. Hierdoor zullen apps en taken soepel en snel worden opgestart of doorlopen kunnen worden. Is er dan nog een reden om voor de Plus te gaan ten opzichte van de reguliere iPhone 8? Jazeker! De iPhone 8 Plus beschikt namelijk niet alleen over deze fenomenale rekenkracht, maar ook nog eens over 1 GB meer RAM-werkgeheugen. Dit zul je niet merken bij normale dagelijkse taken, maar wel als je een fervent gamer bent die zware apps gebruikt die veel rekenkracht van de iPhone vragen. Hoe dan ook is meer werkgeheugen een extra reden om voor de iPhone 8 Plus te kiezen, ook zeker met oog op de toekomst.

iphone 8 plus refurbished

Touch ID

Het design van de iPhone 8 Plus kenmerkt zich door de randen rondom het scherm en de Touch ID-knop onderaan het toestel. Met deze vingerafdrukscanner kun je het toestel eenvoudig, snel en veilig ontgrendelen. Daarnaast kun je met behulp van Touch ID ook eenvoudig betalingen verrichten via Apple Pay. Al om al een oud maar vertrouw design die zorgt extra veel gebruiksgemak.

iphone 8 plus refurbished

Accuduur

Doordat iPhone 8 Plus qua afmetingen groter is, past er ook een grotere batterij in. Deze kans heeft Apple dan ook niet laten liggen. De iPhone 8 Plus refurbished is voorzien van een accu met maar liefst 2675 mAh. Ter vergelijking, de refurbished iPhone 8 beschikt over een batterij met 1821 mAh.

iphone 8 plus refurbished

Wie van de drie

De iPhone 8 is de laatste Plus-variant in een rij van drie:

  • iPhone 6S Plus refurbished
  • iPhone 7 Plus refurbished
  • iPhone 8 Plus refurbished
iphone 8 plus refurbished
iphone 8 plus
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?