iPad 2019

Refurbished iPad 2019 kopen

De iPad 2019 is het allround instapmodel van de Apple tablet, welke wordt gekenmerkt door het iets grotere scherm, de snelle processor en handige extra’s.

iPad 2019 refurbished

  • Een groot 10.2 inch beeldscherm met zichtbare randen
  • Beschikt over een smart connector
  • Te gebruiken met Smart Keyboard en Apple Pencil
  • Veilig en snel te ontgrendelen met Touch ID
  • 10 uur lang aan één stuk door internetten

De (7de generatie) iPad

Zoals voorheen is ook de zevende generatie iPad gericht op een brede groep gebruikers, van studenten tot gezinnen. Daarbij is de refurbished iPad 2019 voor licht zakelijk gebruik ook het ideale maatje voor thuis, op kantoor of onderweg. Doordat de tablet beschikt over een A10 Fusion Chip, voert het feilloos alledaagse maar ook zwaardere taken uit. Zoek je een iPad die goedkoper is dan de iPad Pro en nog eenvoudiger in gebruik is dan de iPad Air? Dan is de iPad 2019 refurbished de beste tablet, voor een zeer vriendelijk prijsje.

Beeldscherm refurbished iPad 2019

Door het grotere scherm is er een tastbare verbetering. De refurbished iPad 2019 heeft namelijk een 10,2-inch scherm met een resolutie van 2.160 x 1.620 pixels, wat zich vertaalt naar 264 pixels per inch. Qua kwaliteit, helderheid en scherpte, is het precies hetzelfde Retina-display dat je zult vinden op de iPad 2018 refurbished, het is dus alleen een beetje groter. Dit is erg handig als je een optimale kijk- en gebruikservaring nastreeft.

Ondersteuning Apple Pencil en Smart Keyboard

De refurbished iPad 2019 is uit te breiden met veel handige opties. Zo tover je met de Apple Pencil en het Smart Keyboard de refurbished iPad 2019 om tot veel meer dan alleen een tablet. Doordat een groot formaat keyboard is aan te sluiten, breid je deze refurbished iPad 2019 eenvoudig uit tot een laptop. Via dit vernieuwde palet zijn handige acties, tools, kleuren en vormen sneller toegankelijk. De Apple Pencil en het Smart Keyboard dien je nog wel los aan te schaffen.

iPadOS, eindeloze mogelijkheden

Dankzij iPadOS zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan die multitasking en creativiteit ten goede komen. Door dit eigen device-gebonden besturingssysteem haal je het meest uit de refurbished iPad 2019.

iPad 2019 refurbished, welke moet ik kiezen?

32GB of 128GB

Hoeveel opslagruimte je nodig hebt, hangt onder meer af van hoeveel apps (en bestanden) je op de refurbished iPad 2019 wilt kunnen opslaan. Houd hierbij rekening met dat je veel bestanden ook nog in iCloud kunt opslaan. Wil je veel zware apps gebruiken? Kies dan voor de 128GB. Wil je de refurbished iPad 2019 voor alledaags gebruik inzetten? Dan hebben de meeste al aan 32GB voldoende. De vraag is dus of je het waard vindt om meer te betalen voor meer opslagruimte. Als je graag veel lokaal wilt kunnen opslaan dan is deze upgrade zeker aan te raden.

Wifi of 4G

Ben je van plan om de refurbished iPad 2019 veel onderweg te gebruiken of op locaties waar je mogelijk geen Wifi hebt? Dan is het aan te raden om de refurbished iPad 2019 met 4G te nemen. Je betaalt voor deze variant een meerprijs van te minste 100 euro en dient ook rekening te houden met de maandelijkse kosten van een internetabonnement. Gebruik je de iPad vooral thuis of op locaties waar je beschikt over Wifi? Dan heb je geen 4G nodig en ben je met de Wifi-variant het meest voordelig uit.

iPad 2019 refurbished, in welke kleuren beschikbaar?

Waarom de iPad 2019 refurbished kopen?

De belangrijkste reden voor veel mensen om te kiezen voor een refurbished iPad 2019 is de prijs. Met een refurbished device kun je namelijk tot 60 procent besparen ten opzichte van de nieuwprijs. Wanneer je je oude iPad bij ons inruilt, ben je zelfs nóg voordeliger uit. Daarbij ontvang je maar liefst 24 maanden garantie op de aankoop van een refurbished product met het Keurmerk Refurbished. Zo ben je altijd verzekerd van een betrouwbare aankoop.

De Forza Refurbished iPad 2019

  • Bespaar tot wel 60%
  • Keurmerk Refurbished
  • Zekerheid door 2 jaar garantie
  • Duurzame keuze
  • Vandaag voor 22.30 besteld, is morgen in huis