iPad Pro 12.9 Inch 2018

Maak kennis met de iPad Pro 2018 12.9 inch

2018 was hét jaar waarin Apple éindelijk afstand deed van het vertrouwde iPad-design. De iPad Pro 2018 is een revolutionaire tablet met een strakke behuizing en fenomenale specificaties. Bovendien werkt het device met een tweede generatie Apple Pencil, waarmee je de meest straffe creaties op ‘papier’ zet. Voordelig een iPad Pro 12.9 inch (2018) aanschaffen? Kies voor Forza Refurbished.

Specificaties iPad Pro 2018 12.9 inch

De iPad Pro 12.9 is niet zomaar een tablet, maar een ware krachtpatser. Dit toestel fungeert daarom als een kleine laptop, die je eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen. De Specificaties liegen er niet om: een A12X Bionic processor, 6GB RAM-werkgeheugen, een 12 megapixel camera aan de achterzijde en ontgrendelen met Face ID. Met de iPad Pro 12.9 inch haal je het beste van Apple in huis.

Vernieuwend design

We zagen het eind 2017 bij de iPhone X: Apple’s (vrijwel) randloze scherm. Na jarenlang hetzelfde design te gebruiken in haar toestellen, heeft de iPad Pro een nieuwe look. Zo is de homeknop komen te vervallen en zijn de randen (bezels) overal gelijk. Daarnaast zijn de zijkanten van de behuizing niet meer rond, maar hoekig. Dit resulteert in een strak en stoer design dat prettig in de hand ligt.

Om de iPad Pro 2018 te ontgrendelen maak je nu gebruik van Face ID. Via een gezichtsscan kun je eenvoudig inloggen, wachtwoorden gebruiken of betalingen bevestigen. Bovendien is Face ID een veiliger alternatief voor Touch ID. Als je eenmaal de gemakken hebt ervaren van Face ID, dan wil je nooit meer iets anders.

Waarom kiezen voor een iPad Pro?

Hoewel de iPad Pro 12.9 inch uit 2018 uitermate geschikt is voor het streamen van films en series of het spelen van games, is deze tablet met name bedoeld voor de professionele gebruiker. Denk aan het grafisch bewerken van foto’s en video’s of het ontwerpen van illustraties en grafische vormgeving.

Straffe A12X Bionic processor

Door de fenomenale snelheid van de A12X Bionic processor heeft deze iPad Pro de snelheid van een moderne laptop. Ideaal voor wie veel onderweg is, maar een laptop meenemen te omslachtig vindt. Ook gebruikers van de ARKit kunnen hun hart ophalen bij de snelle iPad Pro. De hoge denksnelheid maakt het renderen (laden) van 3D tekeningen en animaties bijzonder eenvoudig.

Extra functionaliteiten door Apple Pencil 2

Naast de nieuwe iPad Pro is Apple ook met een nieuwe Apple Pencil gekomen. Deze stylus heeft als bijzondere vernieuwing een draadloze oplaad-mogelijkheid. Door middel van een magnetische verbinding kun je eenvoudig de Apple Pencil opladen via de rand van de iPad. De sensor in de nieuwe Pencil maakt het tevens mogelijk om te wisselen tussen functies, zoals een type pen of een gum.

Superslim toetsenbord met Smart Connector

Tot slot de Smart Connector van Apple. Met de komst van de iPad Pro 2018 brengt Apple ook een nieuw toetsenbord, genaamd “Smart Keyboard Folio”. Dit slimme toetsenbord wordt magnetisch verbonden en kan op diverse manieren gebruikt worden. Het toetsenbord zorgt er voor dat de tablet vrijwel alle taken overneemt van een compacte laptop.

Kies voor een refurbished iPad Pro 12.9” 2018

Deze verbeteringen hebben echter ook een keerzijde, namelijk de prijs. Gelukkig is er een manier om voordelig een iPad Pro 2018 12.9 inch aan te schaffen. Bij Forza Refurbished vind je allerlei iPad Pro’s, waaronder 2018 12.9 inch, die nauwelijks te zijn onderscheiden van nieuw. Bovendien ben je met refurbished honderden euro’s goedkoper uit én ontvang je altijd twee jaar garantie.

Kies je voor refurbished dan geniet je van onder meer de onderstaande voordelen:

  • Draag bij aan de verduurzaming van de aarde;
  • Tot wel 60% prijsbesparing ten opzichte van nieuw;
  • Twee jaar garantie, óók op de accu;
  • Inclusief laadaccessoires en schone iOS-installatie;
  • Het grootste aanbod van de Benelux ;
  • Bespaar extra met drie productcondities (Zo goed als nieuw, Licht gerbuikt en Zichtbaar gebruikt).

iPad Pro 2018 kopen bij Forza Refurbished

Ben jij toe aan een iPad die elke taak probleemloos uitvoert en waar je eindeloos mee kunt creëren en bewerken? Dan is de iPad Pro 12.9 inch uit 2018 dé ideale tablet voor professioneel gebruik. Gezien de lange levensduur van iPads is refurbished de meest slimme en duurzame keuze. Waarom zou je dus nog wachten met kiezen voor (Forza) refurbished?