MacBook

Les accessoires Forza vous permettent de protéger votre MacBook de manière optimale ou de l'agrandir. Commandez avant 22h30 le dimanche ou en semaine et vous recevrez votre accessoire MacBook le lendemain !

Lire plus

3 articles

par page

Professionaliseer jouw MacBook

Voor de alle MacBooks heeft Forza accessoires die bescherming bieden of het gemakkelijker maken om jouw MacBook te gebruiken. Je wil natuurlijk niet dat je MacBook beschadigt in je tas wanneer je bijvoorbeeld van huis naar werk reist. Wanneer je dan thuis aan het werk bent is het fijn om je MacBook op een standaard te kunnen zetten, zodat deze een ideale kijkhoogte creëert.

MacBook accessoires

Met de beschermhoezen die wij in ons assortiment hebben bescherm jij je MacBook goed tegen val- of stootschade wanneer je deze vervoert. De beschermhoezen zijn beschikbaar in twee verschillende formaten: 13-14-inch en 15-16-inch. Voor degene die bijvoorbeeld met een apart keyboard of extern scherm werken is het handig om jouw refurbished MacBook op een standaard te zetten. Zo creëer jij een ideale kijkhoogte. Of je nu thuis werkt of je kijkt je favoriete serie, deze standaard zorgt voor een ideale gebruikservaring.

Koop MacBook accessoires bij Forza

Bestel jij vóór 22:30 uur op zon- of werkdagen dan heb jij je MacBook accessoire de volgende dag al in huis. Daarbij geniet je ook nog eens van een garantietermijn van 12 maanden op al onze accessoires, dus ook die van de MacBook.