Een rijk assortiment aan apps met de Google PlayStore

✓   Ideaal voor alle dagelijkse taken

✓   Budgetvriendelijk

 

Samsung Galaxy A53

De Refurbished Samsung Galaxy A53 is de perfecte opvolger van de populaire A52. Met een verbeterd 6,5-inch Super AMOLED-scherm met 120Hz verversingssnelheid, een krachtige camera met 64MP hoofdcamera en met een 5G-ondersteuning is de A53 klaar voor de toekomst. Bestel jouw Refurbished Samsung Galaxy A53 op zon- of werkdagen vóór 22:30 en heb je Samsung Galaxy A53 de volgende dag al in huis!

Lire plus

14 articles

par page

De kracht van de Refurbished Samsung Galaxy A53 

De Samsung Galaxy A53, gelanceerd in maart 2023, is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een krachtige en stijlvolle smartphone zonder de hoofdprijs te betalen. Dit refurbished toestel biedt een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding, met geavanceerde functies die je dagelijkse leven veraangenamen.

Ontdek de voordelen van de Refurbished Samsung Galaxy A53

Maak verbluffende foto's en video's met de 64MP hoofdcamera, met OIS voor stabiele beelden, en verbeterde nachtmodus. Geniet van een meeslepende visuele ervaring op het 6,5-inch Super AMOLED-scherm met 120Hz verversingssnelheid voor vloeiende beelden. Supersnelle 5G-ondersteuning: Download en stream content razendsnel.Verkrijgbaar in verschillende kleuren Zwart, Wit en Blauw.

Refurbished: Goed voor jou en het milieu

Door te kiezen voor een refurbished Galaxy A53, geniet je niet alleen van een voordelige prijs, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Refurbished toestellen verminderen de noodzaak voor nieuwe productie, wat leidt tot minder CO2-uitstoot. Elk toestel wordt grondig gecontroleerd en, indien nodig, gerepareerd om te verzekeren dat je een product van hoge kwaliteit ontvangt. 

Bestel vandaag nog en ervaar het verschil

Bestel je Galaxy A53 refurbished voor 22:30 en ontvang je bestelling de volgende dag al in huis, inclusief gratis laadaccessoires.
Waarom wachten? Ervaar de kracht en schoonheid van de Galaxy A53 nu voordeliger dan ooit!