Always-On scherm, hartslag-, zuurstof- en hoogtemeter

✓   Temperatuursensor én ondersteuning voor snelladen

✓   In verschillende kleuren en formaten beschikbaar

 

Apple Watch Series 8

De Apple Watch Series 8 combineert innovatie met stijl. Met geavanceerde gezondheidsfuncties, zoals hartslag- en zuurstofmonitoring, en een robuust ontwerp, is deze smartwatch een verlengstuk van je dagelijkse leven. De integratie met iOS-apparaten zorgt voor een naadloze ervaring, terwijl het heldere scherm alle informatie duidelijk weergeeft. Bestel de Apple Watch Series 8 refurbished vóór 22:30, en je hebt 'm de volgende dag al in huis.

Lire plus

16 articles

par page

Apple Watch Series 8 refurbished

De Apple Watch Series 8, gelanceerd in het najaar van 2022, is een toevoeging aan de indrukwekkende lijn van Apple smartwatches. Deze geavanceerde smartwatch combineert stijl met innovatieve technologie en gezondheidsfuncties. De Apple Watch Series 8 is niet alleen een stap vooruit in design, maar ook een grote sprong in functionaliteit en duurzaamheid. 

Refurbished Apple Watch Series 8: Een sprong vooruit

De Apple Watch Series 8 is de opvolger van de Apple Watch Series 7 en brengt talloze verbeteringen. Qua design is de Series 8 verfijnd met een slanker aluminium kastje, dat niet alleen lichter is, maar ook een elegantie uitstraalt die past bij elke stijl. Aan de binnenkant vinden we een verbeterde processor en nieuwe gezondheidssensoren, waaronder een geavanceerde temperatuursensor voor nog nauwkeurigere gezondheidsmonitoring.

Beschikbaar in twee formaten

De Apple Watch Series 8 is verkrijgbaar in twee kastmaten: 41mm en 45mm. Dit maakt het geschikt voor verschillende polsmaten. Wanneer je er toch niet aan uitkomt, kun je ons blog 'Welk formaat Apple Watch past het beste bij jou?' bekijken.  Mocht het formaat toch niet helemaal naar wens zijn, dan kan binnen 14 dagen probleemloos geruild worden voor het juiste formaat. Daarnaast leveren we bij elke Apple Watch Series 8 een hoogwaardig en universeel polsbandje, plus een gratis oplaadaccessoire. 

Van nieuw naar duurzaam

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, biedt de Apple Watch Series 8 de perfecte balans tussen hightech en eco-vriendelijkheid. Door te kiezen voor een refurbished model van de Series 8, draag je bij aan een circulaire economie en verminder je de impact op het milieu. Bij Forza worden alle Apple Watches grondig gecontroleerd op meer dan 50 punten, waardoor je verzekerd bent van een product dat zowel technisch als esthetisch in topconditie is.

Kies voor de toekomst met de Apple Watch Series 8 refurbished

De Apple Watch Series 8 is niet alleen een slimme keuze voor je gezondheid en je dagelijkse activiteiten, maar ook voor het milieu. Bestel nu en maak deel uit van de toekomst met een smartwatch die zowel duurzaam als stijlvol is. Jouw refurbished Apple Watch Series 8 wacht op je, klaar om je leven een stuk gemakkelijker te maken. Bestel 'm voor 22:30 op zon- en werkdagen, dan heb je hem morgen al in huis samen met gratis laadaccessoires én 3 jaar garantie