Een rijk assortiment aan apps met de Google PlayStore

✓   Zeer voordelig

✓   Ideaal voor mailen, appen en sms'en

 

Refurbished Samsung later betalen met Klarna

Refurbished Samsung A32Refurbished Samsung A32

Samsung Galaxy A32

De Samsung Galaxy A32, gelanceerd in 2021, is de perfecte opvolger van de populaire A50. Deze smartphone combineert stijl en functionaliteit met een scherp 6,5-inch Infinity-V-scherm, een krachtige quad-camera en een vingerafdruksensor in het scherm. De Refurbished Samsung is een prima telefoon voor een betaalbare prijs. Bestel jouw A32 op zon- en werkdagen vóór 22:30 uur en geniet de volgende dag al van je refurbished Samsung Galaxy A32.

Lire plus

2 articles

par page

Samsung Galaxy A32 Refurbished

De Samsung Galaxy A32, gelanceerd in februari 2021, staat bekend als een betaalbare smartphone met indrukwekkende specificaties voor zijn prijsklasse. Dit model is een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, functionaliteit en waarde. Het biedt aanzienlijke verbeteringen op het gebied van camera, display en batterijlevensduur, waardoor het een uitstekende refurbished smartphone is voor zowel dagelijks gebruik als entertainment.

De Galaxy A32, een verfijnde keuze binnen de A-serie

Voortbouwend op het succes van de Samsung A-serie, levert de Galaxy A32 een perfecte balans tussen prijs en prestaties. De smartphone beschikt over een indrukwekkend quad-camera systeem met een 64MP hoofdcamera, waarmee gebruikers onder alle lichtomstandigheden scherpe en heldere foto's kunnen maken. De grote batterij ondersteunt langdurig gebruik, ideaal voor het genieten van content op het levendige 6,4-inch Super AMOLED scherm met een hoge verversingssnelheid.

Comfort en beveiliging

De Galaxy A32 zorgt voor een gebruiksvriendelijke en veilige ervaring met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals de vingerafdrukscanner aan de zijkant en gezichtsherkenning. Deze functies bieden snelle en veilige toegang tot het toestel, wat bijdraagt aan een soepele dagelijkse interactie.

Uitmuntende prestaties voor alledaags gebruik

Aangedreven door de Mediatek Helio G80 processor, biedt de Galaxy A32 betrouwbare prestaties voor een breed scala aan activiteiten, van het browsen op het web en het gebruik van apps tot gaming en het streamen van video. De smartphone is ontworpen om de uitdagingen van het moderne digitale leven moeiteloos aan te gaan.

De voordelen van de Samsung Galaxy A32

Het kiezen van de Samsung Galaxy A32 betekent toegang krijgen tot hoogwaardige technologie tegen een betaalbare prijs, zonder compromissen op het gebied van functionaliteit of stijl. Het toestel biedt een sterke combinatie van camera en displaykwaliteit, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige smartphone ervaring. Bestel je vandaag nog je Galaxy A32 vóór 22:30, dan ontvang je deze morgen thuis, inclusief drie jaar garantie en gratis laadaccessoires.