Trouvez les meilleures offres Apple chez Forza ! Profitez de nos offres sur les iPhones, iPads, MacBooks et Apple Watches ! Économisez jusqu'à 60 % sur les appareils Apple avec une garantie de 3 ans !

Voir les offres

reconditionnee

Samsung

Is het tijd voor een nieuwe Samsung smartphone? Kies dan voor een refurbished Samsung van Forza! Je ontvangt 3 jaar garantie, gratis nieuwe laadaccessoires, en hebt keuze uit de grootste voorraad van de Benelux, allemaal tegen een scherpe prijs. Zo vind je gegarandeerd een geweldige deal. Bestel vóór 22:30 uur en je kunt morgen al aan de slag met je refurbished Samsung!

Lire plus

1-24 of the 170 Items are being viewed

Page
par page

Jouw Refurbished Samsung vind je bij Forza 

Bij Forza vind je refurbished Samsung smartphones van de hoogste kwaliteit voor een verrassend voordelige prijs. Hiermee haal je het beste van Samsung in huis zonder in te leveren op technische kwaliteit. Of je nu interesse hebt in een groter, ouder model of liever een van de meest recente Samsung toestellen wilt; bij Forza vind je het perfecte toestel voor jouw behoeften. Elk toestel komt met standaard drie jaar garantie en gratis laadaccessoires. 

Een betaalbaar alternatief 

Een refurbished Samsung van Forza is een slimme keuze voor je portemonnee. Samsung staat bekend om zijn hoge kwaliteit en innovatieve technologie, maar deze kan soms duur zijn. Bij Forza kun je kiezen uit verschillende cosmetische productcondities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Je kunt ook je huidige Samsung aan Forza verkopen, wat je extra voordeel oplevert.

Refurbished is betrouwbaar 

Elke refurbished Samsung van Forza is 100% functioneel en van topniveau. We controleren elk toestel op meer dan 50 technische punten, repareren het indien nodig, en reinigen het professioneel. Dit alles wordt gedaan met gespecialiseerde software, professionele apparatuur en ervaren technici, zodat je verzekerd bent van een hoogwaardig product. Bovendien krijg je met Forza's Keurmerk Refurbished de zekerheid van een kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar toestel. 

Van duur naar duurzaam

Een refurbished Samsung van Forza koop je als los toestel, wat je helpt om dure abonnementskosten te vermijden. Tegelijkertijd is het een duurzame keuze; het voorkomt de noodzaak om oude apparaten te vernietigen en nieuwe te produceren. Door een gebruikt toestel professioneel te renoveren, leveren we samen een belangrijke bijdrage aan het milieu. 

Refurbished Samsung met 3 jaar garantie én gratis laadaccessoires

Bij Forza zijn we zo overtuigd van de kwaliteit van onze refurbished Samsung toestellen, dat we drie jaar garantie bieden, inclusief op de batterij. Je ontvangt ook gratis nieuwe laadaccessoires. Bestel je vandaag vóór 22:30 uur, dan kun je de volgende werkdag al beginnen met het gebruik van je refurbished Samsung. Welke Samsung wordt de jouwe?