Een rijk assortiment aan apps met de Google PlayStore

✓   Kraakhelder 6.8-inch AMOLED-scherm

✓   Groots design

 

Samsung Galaxy S21 Ultra

De Samsung Galaxy S21 Ultra is het vlaggenschip van de S21-serie die uitblinkt met zijn indrukwekkende camera's, groot 6,8-inch Dynamic AMOLED-scherm, en krachtige prestaties. Met 5G-connectiviteit en een enorme batterij, biedt de S21 Ultra een eersteklas mobiele ervaring voor gebruikers die het beste van het beste willen.

Lire plus

2 articles

 1. Keurmerk refurbished
  Keurmerk Refurbished
  Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Zwart (Dual Sim)
  1 099,00 € 429,00 €
  En rupture de stock
 2. Keurmerk refurbished
  Keurmerk Refurbished
  Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Zwart (Dual Sim)
  1 099,00 € 439,00 €
  En rupture de stock
par page

Refurbished Samsung Galaxy S21 Ultra

De Samsung Galaxy S21 Ultra is een toonaangevende smartphone die bekend staat om zijn veelzijdigheid. Deze Ultra biedt tal van verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers, inclusief verbeterde prestaties en een langere batterijduur, samen met innovatieve nieuwe functies. Met een refurbished Samsung Galaxy S21 Ultra maak je een slimme keuze voor een smartphone die klaar is om te schitteren.

S21 Ultra, groot en krachtig

Terwijl de Galaxy S20 al indruk maakte, tilt de S21 Ultra je naar de technologie van de toekomst. De camera's, met een krachtige 108MP hoofdcamera, zijn nog geavanceerder, waardoor je verbluffende foto's kunt maken. De batterijcapaciteit is door de grootte van de smartphone aanzienlijk verbeterd, waardoor je moeiteloos de hele dag intensief kunt gebruiken, ideaal voor het genieten van films en series op het prachtige 6,8-inch Dynamic AMOLED-scherm.

Beveiliging en gebruiksgemak

De Galaxy S21 Ultra introduceert nieuwe functies, waaronder geavanceerde beveiligingstechnologieën en gebruiksvriendelijke functies. Samsung heeft onder andere gezichtsherkenning en vingerafdrukscanners geïntegreerd, waardoor je een veilige gebruikerservaring hebt.

Grote prestaties

De Samsung Galaxy S21 Ultra heeft een krachtige processor die zware games en multitasking zonder enig merkbaar vertraging aankan.

Duurzaamheid van refurbished

Kiezen voor een refurbished Galaxy S21 Ultra is niet alleen financieel aantrekkelijk; het draagt ook bij aan een duurzamere wereld. Minder productie van nieuwe toestellen betekent minder CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan een circulaire economie. Bovendien zijn alle refurbished toestellen grondig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd, inclusief de batterij. Met een refurbished Galaxy S21 Ultra ben je verzekerd van een toestel dat technisch even goed is als nieuw. Bestel je op zon- of werkdagen vóór 22:30 uur, dan heb je jouw Galaxy S21 Ultra de volgende dag al in huis, inclusief drie jaar garantie en gratis laadaccessoires.