Een rijk assortiment aan apps met de Google PlayStore

✓   Uitstekend instapmodel

✓   Een kleurrijk aanbod

 

Samsung Galaxy A52

De Samsung Galaxy A52 biedt een perfecte mix van stijl en functionaliteit. Met een 6,5-inch Super AMOLED-scherm, veelzijdige camera, een batterijduur tot wel 12 uur en een 5G-optie is de A52 een heel aantrekkelijk toestel. Bestel jouw Samsung Galaxy A52 op zon- of werkdagen vóór 22:30 en heb je Samsung Galaxy A52 de volgende dag al in huis!

Lire plus

1-24 of the 32 Items are being viewed

  1. Keurmerk refurbished
    Keurmerk Refurbished
    refurbished-samsung-galaxy-a52-wit-voorkant-achterkant-base
    799,00 € 279,00 €
    En rupture de stock
Page
par page

Samsung Galaxy A52 Refurbished

De Samsung Galaxy A52, gelanceerd in maart 2021, staat bekend als een toegankelijk en veelzijdig toestel, dat uitstekende functies biedt tegen een betaalbare prijs. Deze smartphone is een uitstekende keuze voor diegenen die zoeken naar een balans tussen kwaliteit en prijs, met verbeteringen op het gebied van camera, display en batterijduur. De Galaxy A52 is een allrounder die geschikt is voor zowel werk als ontspanning.

De Galaxy A52, een nieuwe richting in de A-serie

De Galaxy A52 bouwt voort op de populaire A-serie van Samsung, bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze smartphone beschikt over een indrukwekkende quad-camera setup met een 64MP hoofdcamera, waardoor je in elke situatie, van daglicht tot schemer, schitterende foto's kunt maken. De batterij van 4500mAh zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt gaan zonder tussentijds opladen, ideaal voor het streamen van video's op je favoriete streamingsplatform.

Gebruiksgemak en veiligheid

De Galaxy A52 biedt een naadloze en veilige gebruikerservaring, met functies zoals de in-screen vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning. Deze technologieën zorgen voor een intuïtieve interactie met het toestel, terwijl je gegevens veilig blijven.

Uitstekende prestaties voor dagelijks gebruik

De Galaxy A52 wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 720G, een processor die efficiënte en betrouwbare prestaties levert. Of je nu apps gebruikt voor werk of ontspanning, deze smartphone houdt het tempo moeiteloos bij.

Een kleurrijk aanbod

De Samsung Galaxy A52 refurbished is verkrijgbaar in een reeks mooie kleuren, zwart, wit, blauw en paars. Deze geven dit refurbished toestel een unieke en stijlvolle look.

De voordelen van refurbished

Door te kiezen voor een refurbished Galaxy A52, geniet je niet alleen van een voordelige prijs, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Refurbished toestellen verminderen de noodzaak voor nieuwe productie, wat leidt tot minder CO2-uitstoot. Elk toestel wordt grondig gecontroleerd en, indien nodig, gerepareerd om te verzekeren dat je een product van hoge kwaliteit ontvangt. Bestel je vandaag voor 22:30, dan krijg je je Galaxy A52 morgen thuisbezorgd, met drie jaar garantie en inclusief gratis laadaccessoires.