Een rijk assortiment aan apps met de Google PlayStore

✓   Haarscherp 6.4-inch AMOLED-scherm

✓   Budgetvriendelijk

 

Samsung Galaxy S21 FE

De Samsung Galaxy S21 FE 5G, de krachtige opvolger van de S21, tilt jouw mobiele beleving naar een hoger niveau. Geniet van verbluffende beelden op het 6,2-inch Dynamic AMOLED 2X-scherm, leg haarscherpe foto's vast met de geavanceerde triple-camera en ervaar bliksemsnelle prestaties met de krachtige processor. Met 5G-connectiviteit en verbeterde beveiligingsfuncties ben je klaar voor de toekomst.

Lire plus

12 articles

par page

Samsung Galaxy S21 FE 5G Refurbished

De Samsung Galaxy S21 FE 5G, onthuld in januari 2022, is erkend als een uitzonderlijk veelzijdige en krachtige smartphone die de Fan Edition-lijn naar nieuwe hoogten tilt. Dit model biedt aanzienlijke verbeteringen in vergelijking met zijn voorgangers, waaronder geoptimaliseerde prestaties en een langere batterijduur, terwijl het tevens nieuwe, spannende functies introduceert. Met de refurbished Samsung Galaxy S21 FE 5G kies je voor een toestel dat perfect is uitgerust voor elk facet van het hedendaagse leven.

Een nieuwe generatie na de S20 FE

Terwijl de Galaxy S20 FE al een uitstekende keuze was voor fans, zet de S21 FE 5G een stap richting de toekomst met nog betere specificaties. De camera-setup, met een indrukwekkende 12MP hoofdcamera, is verder verfijnd om zelfs in lage lichtomstandigheden prachtige foto's te maken. De batterijlevensduur is ook verbeterd, waardoor je moeiteloos de hele dag door komt met intensief gebruik - perfect voor het streamen van content op het levendige 6,4-inch Dynamic AMOLED 2X scherm.

Geavanceerde beveiliging en gebruiksvriendelijkheid

De Galaxy S21 FE 5G brengt ook vernieuwde beveiligingsmaatregelen en intuïtieve functies naar voren. Met geavanceerde gezichtsherkenning en vingerafdrukscanners biedt Samsung een vloeiende en veilige gebruikersinterface, waarbij gebruiksgemak voorop staat.

Ongekende kracht

Aangedreven door een robuuste processor, staat de S21 FE 5G garant voor uitstekende prestaties. Of je nu geavanceerde games speelt of meerdere taken tegelijkertijd uitvoert, dit toestel handelt alles af zonder te vertragen.

Een spectrum aan kleuren

De refurbished Samsung Galaxy S21 FE 5G is beschikbaar in de kleuren grijs en wit, waardoor het toestel een moderne en opvallende look krijgt.

De voordelen van refurbished

Opteren voor een refurbished Galaxy S21 FE 5G is financieel voordelig en draagt bij aan een groenere planeet. Het kiezen voor refurbished vermindert de noodzaak voor nieuwe productie, wat resulteert in een lagere CO2-uitstoot en ondersteuning biedt aan de circulaire economie. Elk refurbished toestel is zorgvuldig geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd, inclusief de batterij, om te verzekeren dat het technisch net zo betrouwbaar is als een nieuw toestel. Bestel je vóór 22:30, dan ontvang je de volgende dag jouw Galaxy S21 FE 5G, inclusief drie jaar garantie en gratis laadaccessoires.