Een rijk assortiment aan apps met de Google PlayStore

✓   Kraakhelder 6.1-inch AMOLED-scherm

✓   Uitstekende camera

 

Refurbished Samsung later betalen met Klarna

Refurbished Samsung S22Refurbished Samsung S22

Samsung Galaxy S22

De in 2022 geïntroduceerde Samsung Galaxy S22 biedt uitstekende prestaties in een gestroomlijnd ontwerp. Met een dynamisch 6,2-inch AMOLED-scherm, geavanceerde triple-camera en krachtige processor is deze refurbished smartphone een geweldige keuze. Als je de Samsung Galaxy S22 op werkdagen vóór 22:30 uur bestelt, wordt hij morgen al bij jou geleverd.

Lire plus

20 articles

par page

Samsung Galaxy S22 Refurbished

De Samsung Galaxy S22, gelanceerd in 2022, is een veelzijdige en krachtige smartphone die een stap vooruit heeft gezet ten opzichte van zijn voorganger. Deze refurbished Samsung Galaxy S22 biedt een indrukwekkende combinatie van verbeterde prestaties en geavanceerde functies, klaar om te voldoen aan de eisen van het moderne leven.

Een sprong in de toekomst

De refurbished Samsung Galaxy S22 bouwt voort op het succes van zijn voorganger, de S21, en brengt nieuwe innovaties naar deze smartphone. Met een geavanceerde camera-setup, inclusief een hoogwaardige 64MP hoofdcamera, leg je prachtige foto's vast, zelfs bij weinig licht. De batterijcapaciteit is geoptimaliseerd om je de hele dag door te laten gaan, zodat je optimaal kunt genieten van films en content op het prachtige 6,2-inch Dynamic AMOLED-scherm.

Verbeterde beveiliging en gebruiksgemak

Samsung heeft de beveiliging van de S22 verder verbeterd, met geavanceerde functies zoals gezichtsherkenning en vingerafdrukscanners, waardoor je een naadloze en veilige gebruikerservaring hebt.

Ongeëvenaarde prestaties

De Samsung Galaxy S22 biedt een krachtige processor die elke uitdaging aankan, of je nu intensieve games speelt of meerdere apps tegelijk gebruikt. Je zult geen merkbare vertraging ervaren.

Een scala aan kleuropties

De refurbished Samsung Galaxy S22 is verkrijgbaar in diverse aantrekkelijke kleuren, waardoor je een frisse en opvallende uitstraling kunt kiezen die bij je past.

Duurzaamheid van refurbished

Door te kiezen voor een refurbished Galaxy S22 draag je bij aan een duurzamere wereld. Minder productie van nieuwe toestellen betekent minder CO2-uitstoot en bevordert een circulaire economie. Al onze refurbished toestellen zijn grondig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd, inclusief de batterij. Met een refurbished Galaxy S22 ben je verzekerd van een toestel dat technisch even goed is als nieuw. Bestel je vóór 22:30 uur, dan wordt je Galaxy S22 de volgende dag geleverd, inclusief drie jaar garantie en gratis laadaccessoires.