4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

4 artikel(en)

iPhone XR kopen

De iPhone XR is een hoogwaardig toestel, maar dan voor een meer toegankelijke prijs. Doordat er andere materialen zijn gebruikt, kon de XR goedkoper worden gemaakt. Dat scheelt in de portemonnee! En zeker als je kiest voor een refurbished iPhone XR. Met refurbished heb je de laatste Apple kwaliteit, tegen een nóg scherpere prijs. Waarom de iPhone XR de beste prijs- kwaliteitverhouding heeft?


Waarom de iPhone XR

Hij beschikt over een krachtige, slimme en zuinige chip, fantastische camerafuncties en een groot en helder scherm. De XR heeft alles wat je mag verwachten van een high-end smartphone uit 2018:

  • Bekijk ieder detail met het 6.1 inch Liquid Retina Lcd-scherm.
  • Schakel snel tussen apps en bestanden met de krachtige en energiezuinige A12 Bionic-chip.
  • Trek de schoonste foto’s met de 12 mp-groothoekcamera en slimste cameratechnieken.
  • Neem video’s op in 4K en met optische beeldstabilisatie.
  • Ontgrendel en betaal veilig en makkelijk met Face ID en Apple Pay.


Groot Lcd-scherm

De iPhone XR lijkt qua design op de iPhone X(S). Omdat er is gekozen voor een LCD-scherm in plaats van een OLED-scherm is de iPhone XR veel goedkoper dan de X(S). Het 6.1 inch beeldscherm loopt volledig door tot aan de randen. De homeknop is verdwenen waardoor het grote scherm nog beter tot zijn recht komt. Beelden zijn scherp en de kleuren worden helder getoond. De LCD-technologie wordt al jaren gebruikt in de eerdere versies van de iPhone en is zeker in een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding.


Eindeloos veel cameraopties

De camera’s op de XR zijn innovatiever dan ooit ter voren. Met de onderstaande opties trek jij de mooiste foto’s op feestjes, op reis of gewoon thuis.


12‑MP groothoeklens

Optische beeld­stabilisatie

Verlichtings­sensor aan achterzijde

Geavanceerde rode-ogen­correctie

Diafragma ƒ/1.8

Lens met zes elementen

Hybride IR-filter

Belichtings­regeling

Tot 5x digitale zoom

True Tone Flash met 4 leds en Slow Sync

Tikken om scherp te stellen met Focus Pixels

Automatische beeld­stabilisatie

Portretmodus met geavanceerd bokeh-effect en Diepteregeling

Panorama (tot 63 MP)

Slimme HDR voor foto’s

Burst-modus

Portret­belichting met drie effecten (natuurlijk, studio, contour)

Lensoppervlak van saffierkristal

Brede kleur­registratie voor foto’s en Live Photos

Timer-modus


Draadloos opladen

Net zoals bij de iPhone 8, X en de iPhone XS kun je de iPhone XR draadloos opladen. Hiervoor dien je nog wel een draadloze oplader aan te schaffen.


Uitvoeringen iPhone XR

De iPhone XR is in 2018 verschenen als goedkoper alternatief voor de iPhone XS en XS Max. Apple heeft zes kleurrijke varianten op de markt gebracht: iPhone XR Red, iPhone XR Yellow, iPhone XR White, iPhone XR Coral, iPhone XR Black, iPhone XR Blue. De XR is dus verkrijgbaar in bijzondere felle kleuren met de volgende opslagcapaciteit; 64GB, 128GB en 256GB.


Verkrijgbaar bij Forza

Bij Forza heb je de keuze uit de kleuren: Black, Blue, White, Coral en Red. De refurbished iPhone XR van Forza wordt geleverd met 64GB opslagruimte.