1-10 van 135

1-10 of 135

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het is alweer tien jaar geleden dat Apple haar eerste iPhone introduceerde. Om deze mijlpaal te vieren, heeft Apple de iPhone X gepresenteerd.

In 2015 lanceerde Apple de iPhone 6S. Door de krachtige hardware en uitmuntende features biedt dit toestel waar voor je geld.

Tegelijkertijd met de aankondiging van de 2e generatie iPhone SE haalt Apple de iPhone 8 uit de schappen. Gelukkig is de iPhone 8 nog wel refurbished verkrijgbaar.

Als eerbetoon aan het tienjarige bestaan van iPhone introduceerde Apple de iPhone X. Kracht en klasse ontmoeten elkaar in dit fenomenale toestel.

Geplaatst op Jul 05, 2020

iPhone schoonmaken, zo doe je dat

Wat moet je dan als de iPhone vies wordt? En hoe zorg je ervoor dat je gsm geen bron van bacteriën wordt? Kun je een iPhone ontsmetten? In dit artikel lees je hoe je een iPhone kunt schoonmaken zonder het te beschadigen..

Het is nog niet zo heel lang geleden dat hij is uitgebracht, maar sinds kort is de iPad 2019 ook refurbished bij Forza verkrijgbaar. Dat is wel zo fijn, daar waar je de tablet nu nóg voordeliger in je bezit kunt hebben.

Geplaatst op Apr 24, 2020

iPad kopen? Gebruik de iPad keuzehulp!

Je wilt een iPad kopen, maar twijfelt nog over welke iPad het gaat worden. In dit blog artikel vergelijken we de verschillende soorten artikelen met elkaar en adviseren we welke iPad het beste bij jou past.

Geplaatst op Apr 24, 2020

Waarom de iPhone SE zo geliefd is?

De geruchten gingen al langere tijd. Apple zou van plan zijn om opvolging te geven aan de populaire iPhone SE.

In dit artikel duiken we dieper in de verschillen tussen de iPad Air 1 en iPad Air 2. Op zowel technisch als functioneel vlak geven we advies welk device het beste bij jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een iPhone en hoef je niet persé het nieuwste model? Wees dan verstandig en kies voor een tweedehands iPhone van Forza Refurbished. In dit artikel leggen we je graag uit waarom je er verstandig aan doet om te kiezen voor een tweedehands iPhone van Forza Refurbished.

1-10 van 135

1-10 of 135

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5