1-10 van 112

1-10 of 112

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koop je een refurbished iPhone van Forza dan ben je verzekerd van de beste prijs- kwaliteitverhouding. Dit heeft alles te maken met de drie pijlers van Forza Refurbished: prijs, voorraad en kwaliteit.

Geplaatst op Sep 19, 2019

De opkomst van de iPhone X

Het is inmiddels twee jaar geleden dat de iPhone X officieel werd onthuld. Met de iPhone 7 als voorganger, sprong het vernieuwde design van de X direct in het oog.

Geplaatst op Dec 09, 2019

Aankondigingen tijdens Apple event 2019

Bij velen staan ze nog in het geheugen gegrift, de Apple events met Steve Jobs. Zo toverde hij de iPod uit zijn broekzak en liet hij de wereld kennismaken met de iPad.

Geplaatst op Sep 09, 2019

De vijf beste tekenapps voor de iPad

Hoewel menig tekenaar zweert bij een fysiek stuk papier kun je óók kiezen voor een tablet van Apple. De multi-inzetbaarheid en het praktische ontwerp van de iPad komen bijzonder goed van pas bij het maken van tekeningen en illustraties.

Gefeliciteerd, je hebt nét een nieuwe (of refurbished) MacBook gekocht en bent helemaal klaar voor na de zomer. Tenminste, als je voorzien bent van de juiste laptopaccessoires.

De iPhone 8 is sinds 2017 verkrijgbaar en is vandaag één van Apple’s meest populaire smartphones. Het verschil tussen de iPhone 8 en iPhone X is inmiddels wel duidelijk, maar hoe zit het met de iPhone 8 Plus? We zetten de verschillen voor je op een rij.

Tijdens Apple’s twee-uur durende presentatie in juni werd onder meer iPadOS aangekondigd. Dit nieuwe besturingssysteem verandert de iPad in een soort allround laptop.

Apple-fans wachten geduldig op de nieuwe software updates die volgende maand te downloaden zijn. Onder meer iPhones, iPads en MacBooks krijgen een andere look & feel, maar ook de voice assistent Siri wordt vernieuwd.

Geplaatst op Aug 22, 2019

Waarom kiezen voor Forza Refurbished?

Met zó veel refurbished aanbieders is onderscheid maken knap lastig. Want: hoe weet je wie de beste producten aanbiedt en hier een eerlijke prijs voor vraagt? Om te weten waar je als consument aan toe bent, delen wij graag de Forza-formule.

Ook geen behoefte aan het nieuwste van het nieuwste? Forza Refurbished biedt de dure GSM’s van Apple aan tegen een lage prijs én met twee jaar garantie. Nu is de vraag: voor welk toestel kun je het beste gaan? Lees in dit blog waarom het slim is om in 2019 een refurbished iPhone 7 te kopen.

1-10 van 112

1-10 of 112

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5