3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

iPhone 8 kopen? Kies refurbished!

De Apple iPhone 8 werd op 22 september uitgebracht in de Benelux, gelijktijdig met de iPhone X. Wat direct opvalt aan de iPhone 8, is dat het design voornamelijk van glas is. Het glazen design ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt er ook voor dat het toestel draadloos oplaadbaar is. Daarnaast heeft Apple de iPhone 8 ook uitgerust met een krachtige A11 Bionic processor, dit resulteert in brute krachten. ‘Augmented Reality’ apps en -games zijn geen enkel probleem voor de iPhone 8. Wat voor eisen je ook stelt aan de iPhone 8, al je taken worden razendsnel uitgevoerd door de krachtige processor.

iPhone 8 Space Grey, Gold en Silver


iPhone 8 prijs

Veel mensen schrikken van de prijs van een nieuwe iPhone 8. Het kopen van een nieuwe iPhone 8 is namelijk een erg kostbare uitgave. Of je nu een iPhone 8 als los toestel of in combinatie met een telefoon abonnement neemt. Als je toch de iPhone 8 graag wilt, maar niet teveel geld op wilt doen, kies dan voor een refurbished iPhone 8 van Forza.


Voordelen iPhone 8

Nadelen iPhone 8

 • De iPhone 8 is de eerste iPhone die je draadloos kunt opladen
 • Het design lijkt erg veel op de iPhone 7
 • Razendsnel door de krachtige A11 Bionic processor
 • Draadloos opladen is minder snel dan bedraad opladen
 • Geschikt voor de nieuwste Augmented Reality games en apps
 • Geen headphone jack (koptelefoon aansluiting)
 • Het sterkste glas ooit in een smartphone
 • Geen OLED-display zoals de iPhone X
 • In elke licht een duidelijke weergave door het True tone display
 • Verbeterde batterijduur door de nieuwe en zuinige processor
 • Nieuwe uitvoeringen in het Space Grey, Silver en Gold

 • Wat is een refurbished iPhone 8?

  Refurbished betekent letterlijk ‘gereviseerd’. Meestal zijn refurbished iPhones altijd eerder gebruikte toestellen. Toch is dit niet altijd zo, een refurbished iPhone 8 kan bijvoorbeeld ook tentoon zijn gesteld op een beurs. Hierdoor is het toestel praktisch nieuw. Bij Forza Refurbished wordt een iPhone, direct na binnenkomst grondig gecontroleerd op méér dan 50 punten. Dit technisch nazicht wordt bij ons uitgevoerd door speciale robots en techniekers. Eventuele niet marcherende onderdelen worden vervangen door nieuwe onderdelen.


  Waarom een refurbished iPhone 8 kopen?

  • In vergelijking met de nieuwprijs bespaar je tot wel 30%.
  • Je krijgt twee jaar garantie, óók op de batterij van de iPhone 8.
  • Refurbished is duurzaam voor het milieu, omdat de toestellen opnieuw gebruikt worden.
  • Keuze uit drie verschillende productcondities (A-grade, B-grade en C-grade).
  • Je krijgt gratis nieuwe accessoires meegeleverd.

  Dit is er nieuw aan de iPhone 8

  De iPhone 8 lijkt qua uiterlijk vrij veel op de iPhone 7, toch zijn er een aantal nieuwe (inhoudelijke) verbeteringen doorgevoerd. Onderstaand hebben we de belangrijkste verbeteringen voor je op een rijtje gezet:


  Draadloos oplaadbaar

  De iPhone 8 is door de glazen behuizing draadloos oplaadbaar. Dit past helemaal bij de draadloze visie van Apple. Mocht je jouw iPhone 8 draadloos op willen gaan laden, dan dien je er een speciale oplader los bij te kopen. Het voordeel van draadloos opladen is dat je gelijktijdig muziek kunt afspelen en je toestel op kunt laden.

  iPhone 8 draadloos opladen

  Verbeterde A11 Bionic processor

  Apple heeft de iPhone 8 uitgerust met de krachtige A11 Bionic processor. Deze nieuwe processor is tot wel 75 procent sneller en ook nog eens duurzamer. Dit komt omdat de technologie slim genoeg is om processorkernen pas te gaan gebruiken, indien deze ook nodig zijn. Hierdoor gaat de batterijduur een stuk langer mee.

  iPhone 8 Silver

  Verbeterde 12 megapixel camera

  De iPhone 8 heeft een verbeterde 12 megapixel camera, waardoor je zelfs met slecht licht prachtige foto’s kunt maken. Dit resulteert in foto’s met minder ruis, wat voornamelijk merkbaar is in het donker.

  iPhone 8 camera

  Beeldscherm met True Tone technologie

  Apple heeft de iPhone 8 uitgerust met ‘True Tone’ technologie. Hierdoor wordt de kleurtemperatuur van je beeldscherm automatisch aangepast aan het omgevingslicht, dit zorgt voor een prettige weergave op het beeldscherm. S’avonds heeft het beeldscherm een gelige gloed, wat meer rust geeft aan de ogen. Verder beschikt de iPhone 8 nog wel over hetzelfde Full-HD beeldscherm (1080 pixels) als de iPhone 7.

  iPhone 8 met True Tone

  iPhone 8 technische specificaties

  Specificaties

  iPhone 8

  Beeldscherm 4.7 inch (1334 x 750 pixels)
  Processor A11 Bionic
  Camera’s 12-megapixel, 7-megapixel
  Opslag 64GB en 256GB
  Kleuren spacegrijs, zilver, goud en rood (limited)
  Headphone jack
  Draadloos opladen
  True Tone display
  Nieuwprijs Apple* € 689
  Forza Refurbished* € 539
  Verschil € 150

  *Vanaf prijzen (vastgesteld op 13-9-18)


  Is de iPhone 8 waterdicht?

  De iPhone 8 is niet waterdicht, wel is het toestel IP67 gecertificeerd. Dit betekent dat het toestel het tot een half uur maximaal 1 meter onder water vol moet houden. Let wel, deze norm is getest in een gecontroleerde ruimte (lees laboratorium). Forza Refurbished geeft net als Apple géén garantie op waterschade. Ook al kun je in theorie met je iPhone 8 zwemmen, we raden het je toch ten strengste af.


  Mijn iPhone 8 is per ongeluk nat geworden, wat nu?

  Geen zorgen. Een enkele plons in een bak water zal je iPhone 8 met gemak overleven. Ook een heftige regenbui zal geen (ernstige) schade opleveren. Wel raden we je aan om water zoveel mogelijk te vermijden. Laad nooit je iPhone op wanneer deze nat is geworden, ook niet draadloos! Het beste kun je je iPhone 8 afdrogen met een zachte pluisvrije doek. Houd de kabel ingang en de speakers naar beneden, zodoende kan het vocht eruit lopen.

  iPhone 8 spatwaterbestendig

  iPhone 8 los kopen of met abonnement?

  Twijfel je tussen het los kopen van een iPhone 8 of in combinatie met een telefoon abonnement? Heel begrijpelijk. Beide methoden hebben zo hun voor- en nadelen. Het voordeel van een telefoon abonnement is dat je minder betaald in één keer. Het nadeel is wel dat je op langer termijn meer betaald voor je toestel. Het kopen van een losse iPhone 8 kan ook goedkoper, door te kiezen voor een refurbished iPhone 8.


  Refurbished iPhone 8

  Vrij vertaald betekent refurbished ‘gereviseerd’. In is een refurbished iPhone 8, een gereviseerde tweedehands iPhone 8. Dit gebeurt bij Forza Refurbished na een grondig technisch nazicht. Het technisch nazicht wordt bij ons uitgevoerd door speciale robots en door techniekers. De toestellen worden nagekeken op méér dan 50 technische aspecten.


  Wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone 8?

  De meeste mensen kiezen voor een refurbished iPhone 8 vanwege de prijs. In vergelijking met de originele nieuwprijs, kun je met refurbished tot wel 30% goedkoper uit zijn. Toch is dit niet het enige voordeel aan refurbished. Je levert namelijk ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu, omdat de toestellen opnieuw gebruikt kunnen worden.

  Voordelen iPhone 8

  • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd.
  • Tot wel 30% goedkoper dan de originele nieuwprijs.
  • Met twee jaar garantie, óók op de accu van de iPhone 8.
  • Op méér dan 50 punten nagekeken door speciale robots.
  • Niet tevreden over je aankoop? Gratis terugzenden binnen 14 dagen.

  Space Grey Gold Silver
  Refurbished iPhone 8 64GB space grey Refurbished iPhone 8 64GB gold Refurbished iPhone 8 64GB silver