Nu is hét moment om een iPhone 8 los te kopen 

De razend populaire iPhone 8 is al sinds eind 2017 verkrijgbaar. Nieuw, maar ook tweedehands en refurbished. Zoals het er nu naar uit ziet is de iPhone 8 het laatste toestel dat gebruik maakt van het ‘klassieke’ smartphone design. Reden dus om deze iPhone zo snel mogelijk te bestellen. Lees hier waarom dit hét moment is om te kiezen voor een iPhone 8 van Forza Refurbished.

i8 als los toestel

Snel en functioneel met A11-chip en glazen design

De iPhone 8 lijkt in veel opzichten op de iPhone 7, maar is onderscheidend door de glazen achterkant. Met deze behuizing kan men gebruik maken van draadloos opladen én het toestel heeft een luxe uitstraling. Aan de binnenzijde valt met name de snellere processor en verbeterde cameralens op.

Specificaties iPhone 8

Specificaties

iPhone 8

Beeldscherm

4.7 inch (1334 x 750 pixels)

Processor

A11 Bionic

Camera achterzijde

12-megapixel

Camera voorzijde

7-megapixel

Opslag

64GB en 256GB

Intern geheugen

2GB

Materiaal behuizing

Glas

Ontgrendelen via

Touch ID

Kleuren

Spacegrijs, zilver, goud en rood (limited)

Headphone jack

Nee

Draadloos opladen

Ja

True Tone display

Ja

Beeldstabilisatie

Ja

Prijs voor een losse iPhone 8

Eén ding is zeker: met een iPhone 8 ben je zeker en vast van een betrouwbare keuze. De GSM is uitermate geschikt om zware taken uit te voeren dankzij de snelle processor en lange batterijduur. Bovendien ondersteunt de software van Apple de iPhone 8 nog jarenlang. Dat is op het moment van schrijven iOS 12, maar zal in september vervangen worden door iOS 13.

Helaas is een nieuwe iPhone 8 als los toestel niet bepaald goedkoop. Je betaalt in de meeste gevallen namelijk bijna 700 euro. Een omzeggens groot bedrag dat niet voor iedereen de moeite waard is. Wat doe je als je tóch gebruik wil maken van dit losse straffe toestel? Precies, kijken naar financieel meer voordelige alternatieven.

Losse iPhone 8 refurbished kopen

Indien je een iPhone 8 gaat kopen als los toestel heb je keuze uit nieuw, tweedehands of refurbished. Wie denkt dat nieuw de meest veilige keuze is heeft het mis. De garantie vanuit Apple is slechts één jaar en tweedehands heeft helemaal geen garantie. Refurbished  met een Keurmerk daarentegen geniet van een straffe twee jaar garantie. Zo ben je met refurbished zeker en vast dat essentiële onderdelen lang blijven marcheren.

Het grootste refurbished aanbod in de Benelux

In Nederland en België is Forza Refurbished al jarenlang dé nummer 1 van hoogwaardige Apple-devices, waaronder de iPhone 8. Je ontvangt bij Forza altijd twee jaar garantie, nieuwe laadaccessoires, een schone iOS-installatie en bent zeker en vast van een scherpe prijs. Daarnaast zijn alle iPhones van Forza voorzien van het Keurmerk Refurbished, hetgeen de kwaliteit waarborgt en consumenten zekerheid biedt. Liever eerst de kwaliteit van refurbished met eigen ogen zien? De iPhones van Forza zijn óók te bezichtigen in fysieke winkels in Nederland en België.