Een rijk assortiment aan apps met de Google PlayStore

✓   Zeer voordelig

✓   Gemaakt voor de buitenwereld en werkvloer

 

Samsung Galaxy Xcover 5

Kiezen voor een refurbished Galaxy Samsung xCover 5 is niet alleen voordelig, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst. Refurbished toestellen helpen de productie van nieuwe apparaten te verminderen, wat resulteert in minder CO2-uitstoot. Elk toestel wordt zorgvuldig gecontroleerd en gerepareerd indien nodig, om de kwaliteit te waarborgen. Bestel je vandaag nog je Galaxy xCover 5 vóór 22:30, dan ontvang je deze morgen thuis, inclusief drie jaar garantie en gratis laadaccessoires.

Lire plus

2 articles

par page

Samsung Galaxy XCover 5 Refurbished

De Samsung Galaxy XCover 5, gelanceerd in maart 2021, onderscheidt zich als een robuuste smartphone ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid onder zware omstandigheden. Dit model is ideaal voor gebruikers die een toestel nodig hebben dat bestand is tegen de elementen, zonder in te leveren op prestaties of functionaliteit. Het biedt geavanceerde kenmerken zoals verbeterde schokbestendigheid, stofdichtheid en een gebruiksvriendelijk ontwerp, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel outdoor avonturen als veeleisende werkomgevingen.

De Galaxy XCover 5, een robuuste keuze in de XCover-serie

Voortbouwend op de robuuste fundering van de XCover-serie van Samsung, levert de Galaxy XCover 5 uitzonderlijke duurzaamheid en prestaties. Dit toestel is speciaal ontworpen om te voldoen aan de IP68-standaard en voldoet aan militaire standaard MIL-STD-810G, wat betekent dat het bestand is tegen een reeks van extreme omstandigheden, inclusief vallen, trillingen, hoge en lage temperaturen. De smartphone beschikt over een 5,3-inch HD+ display dat zelfs in direct zonlicht goed leesbaar is en kan worden bediend met handschoenen aan.

Betrouwbaarheid en functionaliteit

De Galaxy XCover 5 zorgt voor een betrouwbare gebruikerservaring in de meest uitdagende omgevingen, dankzij zijn robuuste bouwkwaliteit en praktische functies zoals de aanpasbare XCover-toets voor snelle toegang tot veelgebruikte apps. Verder is het toestel uitgerust met een verwijderbare batterij, wat zeldzaam is in moderne smartphones, waardoor gebruikers de batterij kunnen vervangen tijdens langere periodes weg van een stroombron.

Gemaakt voor de buitenwereld en werkvloer

Aangedreven door de Exynos 850 processor, biedt de Galaxy XCover 5 solide prestaties die nodig zijn voor dagelijkse taken en professionele applicaties. Of het nu gaat om navigeren op ruw terrein of het beheren van werkopdrachten, dit toestel is gebouwd om betrouwbaar te functioneren waar je avontuur of werk je ook brengt.

Ontworpen voor duurzaamheid

De Samsung Galaxy XCover 5 is ontworpen met oog voor duurzaamheid en gebruiksgemak, met een compact formaat dat makkelijk met één hand te bedienen is en een robuuste behuizing die tegen een stootje kan. Dit maakt het de ideale keuze voor veldwerkers, avonturiers en iedereen die een smartphone nodig heeft die net zo veerkrachtig is als zijzelf. Bestel je vandaag nog je Samsung Galaxy xCover 5 vóór 22:30, dan ontvang je deze morgen thuis, inclusief drie jaar garantie en gratis laadaccessoires.