iPad

Refurbished iPad koop je bij Forza

Een iPad kopen kan bijzonder voordelig. Forza Refurbished biedt namelijk gereviseerde Apple tablets met een straffe kwaliteit. Vergeleken met de originele introductieprijs, bespaar je al snel tot wel 60% op de aanschafprijs. En de kwaliteit? Die is omzeggens gelijk aan dat van een nieuwe iPad. Koop vandaag nog een refurbished iPad van Forza en ontvang hem de volgende werkdag al in huis. 

Kenmerken van een refurbished iPad

De betekenis van refurbished (gereviseerd) is een tweedehands toestel dat –na strenge controles- wordt opgeknapt en verkocht. In tegenstelling tot tweedehands biedt refurbished zekerheid op het gebied van kwaliteit, garantie en cosmetische kenmerken. Onzichtbare gebreken worden grondig nagekeken door ervaren techniekers.

In het ongebruikelijke geval dat er technische mankementen aanwezig zijn, worden niet-marcherende onderdelen vervangen. Daarnaast bieden een aantal refurbished partijen –waaronder Forza Refurbished- twee jaar garantie op de toestellen. Door uitgebreide controles, een langdurige garantieperiode én professionele kuisbeurt is refurbished hét alternatief voor nieuw.

Waarom een refurbished iPad kopen?

  • Bespaar tot 60% op de nieuwprijs;
  • Draagt bij aan een duurzame wereld;
  • Altijd twee jaar garantie op het toestel;
  • Keuze uit de meest straffe Apple-tablets door ons brede gamma;
  • Voor elk budget een geschikte tablet;
  • Propere installatie van de actuele software.

Gradaties Forza Refurbished

Niet elk refurbished toestel heeft dezelfde uiterlijke kenmerken. Het kan voorkomen dat een refurbished toestel gebruikerssporen bevat. Bij Forza Refurbished worden toestellen onderverdeeld in drie cosmetische gradaties, namelijk zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Lees hier wat de verschillende gradaties betekenen.

Zo goed als nieuw

De hoogste gradatie staat voor een toestel dat ‘zo goed als nieuw’ is. Deze categorie is omzeggens gelijk aan de iPad die je koopt in de winkel. In het ongebruikelijke geval dat er toch een beschadiging aanwezig is, zal dit niet of nauwelijks zichtbaar zijn met het blote oog.

Licht gebruikt

Toestellen met een of meerdere lichte gebruikerssporen vallen bij Forza in de categorie licht gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een licht krasje of deukje in de behuizing. Hoewel licht gebruikte toestellen een iets minder fiere uitstraling hebben, zijn de devices nét zo krachtig als degene met zichtbaar gebruikt en marcheren de toestellen 100%.

Zichtbaar gebruikt

De derde gradatie is zichtbaar gebruikt, hetgeen staat voor een tablet met één of meerdere zichtbare gebruikssporen. Inhoudelijk is het toestel echter 100% in orde en door de ruime garantieperiode ben je ervan verzekerd dat het toestel minstens twee jaar marcheert. De meest veilige én voordelige keuze.

Waarom een refurbished iPad van Forza?

Wil je óók gebruik maken van zo’n bijzonder straffe iPad van Forza Refurbished? Een slimme keuze! Want onze toestellen beschikken over de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Dit heeft alles te maken met de volgende punten:

Twee jaar garantie

Alle toestellen van Forza Refurbished, dus ook iPads, zijn voorzien van een tweejarige garantieperiode. Deze garantie behelst onder meer de batterij van het toestel, wat het meest kwetsbare onderdeel van het toestel is. Naast de accu is óók het moederbord voorzien van garantie. Je hebt dus zeker en vast een marcherend toestel dat jaren gebruikt kan worden.

Productgradaties

Elke refurbished iPad is anders, maar bij Forza Refurbished weet je precies wat je in huis haalt. Dit vanwege de uniforme productcondities. Wil je een zo goed als nieuw toestel, dan kies je voor de gelijknamige variant. Vind je een aantal gebruikerssporen niet zo erg, dan is licht gebruikt of zichtbaar gebruikt een gepaste keuze. De toestellen zijn 100% technisch in orde en de besparing kan oplopen tot wel 60%.

Razendsnelle levertijd

Niets is zo belangrijk als snelle service. Daarom kun je bij Forza Refurbished rekenen op een bestelling die binnen no time in huis is. Bestel op werkdagen vóór 22:30 uur een refurbished iPad en maak de volgende dag al gebruik van het toestel. 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren