iPad 2018

iPad 2018 refurbished

De iPad 2018 refurbished is snel, heeft een mooi beeldscherm én ondersteunt de Apple Pencil. Hierdoor is het een mobiele alleskunner die door zijn veelzijdigheid altijd aansluit bij jouw manier van werken. Zoek je een tablet die thuis, op school of op het werk een laptop kan vervangen? Dan is de iPad 2018 refurbished een geschikte tablet voor jou.

iPad 2018 refurbished als concurrent van de laptop

De iPad 2018 refurbished is de opvolger van de iPad 2017 refurbished en is sinds medio 2019 refurbished bij Forza verkrijgbaar. Deze tablet wordt ook wel de iPad 6e generatie genoemd. De iPad 2018 refurbished beschikt over een krachtige A10 processor, waardoor multitasken een fluitje van een cent is. 4K Ultra HD-video’s bekijken en bewerken, games spelen in hoge kwaliteit, grafische ontwerpen maken en alledaagse taken uitvoeren; deze tablet kan het allemaal. En dat alles zonder in te leveren op prestaties. De refurbished iPad 2018 is dan ook een echte mobiele alleskunner. Hierdoor is de iPad 2018 refurbished een zeer geduchte concurrent van de laptop en heeft ook nog eens een stijlvol design. Hij is in de volgende kleuren bij Forza verkrijgbaar:

De tablet voor privé, werk en studie

De iPad 2018 refurbished is verkrijgbaar in een Wifi Only- en een Wifi + 4G-variant. Hierdoor heb je altijd internet ter beschikking, ook op plaatsen waar geen wifi in de buurt is. Doordat de iPad 2018 refurbished de Apple Pencil ondersteunt, maak je van de tablet eenvoudig een kladblok of schetsboek, en kun je documenten direct op de iPad bewerken en ondertekenen. Hierdoor kun je de iPad 2018 refurbished moeiteloos gebruiken voor studie- en werk gerelateerde taken.

Schoon 9.7 inch beeldscherm

Op de iPad 2018 refurbished vind je een Retina-beeldscherm van 9.7 inch (24.25 cm) groot. Dit scherm heeft een resolutie van 2048 bij 1536 pixels, waardoor games, films en foto’s er altijd prachtig uitzien.

Een goede prijs-kwaliteitverhouding bij de refurbished iPad 2018

Koop je de iPad 2018 refurbished, dan heb je gegarandeerd een goede deal. Met een snelle processor, een helder beeldscherm én Apple Pencil ondersteuning haal je een veelzijdige krachtpatser in huis. En omdat je de tablet kunt updaten naar het nieuwste besturingssysteem, kun je van de meest recente functies gebruikmaken. Refurbished is de iPad 2018 een stuk goedkoper en technisch nét zo goed als nieuw. Je kunt dus maximaal profiteren van de kwaliteit van Apple, voor een veel lagere prijs. Met verschillende productcondities in ons assortiment, bepaal je zelf hoe hoog het voordeel oploopt.

Twee jaar garantie op iPad 2018

Voordat de iPad 2018 refurbished wordt verkocht, wordt deze grondig door onze technici gecontroleerd, gerepareerd en gereinigd. Hierdoor is de iPad 2018 refurbished van binnen als nieuw. Je krijgt bij Forza 2 jaar garantie op je aankoop. Mocht onverhoopt iets stuk gaan, dan vervangen we het kapotte onderdeel voor een nieuw onderdeel, zodat je maximaal kunt blijven genieten van je refurbished iPad 2018.