iPad 2019

7 artikel(en)

7 artikel(en)

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Refurbished iPad 2018 kopen


Met eindeloos veel toepassingen en vernuftig besturingssysteem is iPad al jaren koploper op het gebied van tablet-devices. Alles wat je nodig hebt komt samen in een device met vertrouwd design, lichte aluminium behuizing en vele functies. Wat je wensen ook zijn, er is altijd wel een iPad die aansluit bij jouw manier van werken. Wordt het niet eens tijd dat ook jij overstapt op iPad?


Maak kennis met de iPad 2018


De Apple iPad 2018 is niet zomaar een huis-, tuin- en keukentablet. Het is een computer met alle nodige functies en een innovatief ontwerp, zowel aan de binnen- als buitenkant. Het hoge resolutie Retina-scherm is ideaal om 4K-video’s te bekijken en bewerken, games te spelen in hoge kwaliteit of grafische ontwerpen te maken. Door de krachtige A10-processor is multitasken een fluitje van een cent, zonder in te leveren op prestaties. De iPad 2018 is een mobiele alleskunner die je, door het praktische ontwerp en duurzame batterij, overal mee naartoe neemt.


iPad 2018: perfect voor werk of studie


Daarnaast begin je met de iPad 2018 goed voorbereid aan elke studie of opleiding. Doordat de Apple Pencil wordt ondersteund door de iPad 2018, tover je eenvoudig je tablet om tot kladblok, schetsboek of werkschrift. De camera, die je gebruik voor onder andere FaceTime en augmented reality-apps, maakt het mogelijk om bestanden te scannen en direct op je tablet te bewerken. Handig voor het ondertekenen, aanpassen of nakijken van documenten. Geen wifi in de buurt? Geen probleem, want de iPad 2018 is ook beschikbaar als 4G-model.


Waarom een iPad 2018 kopen?


  • Altijd het nieuwste iOS-besturingssysteem
  • Werkt feilloos met Apple Pencil
  • Eenvoudig scannen met camera
  • Snel multitasken door A10X-processor
  • Films en games in de hoogste kwaliteit op 4K Retina-scherm
  • Beschikbaar in wifi-online én wifi + 4g

Voordelen van een refurbished iPad

Altijd maar het nieuwste van het nieuwste willen, dat is helemaal niet nodig. Zeker als het gaat om een iPad, met een ontzettend lange levensduur, kun je beter kiezen voor voordelig. Wil je geld besparen, maar wel kiezen voor Apple? Kies dan een refurbished iPad 2018. Een refurbished iPad 2018 is de kwaliteit die je gewend bent van Apple, maar dan voor een lagere prijs.


Ervaar de iPad 2018 van Forza Refurbished

Een iPad 2018 kopen bij Forza Refurbished betekent op safe spelen. De devices worden bij ons altijd getest door ervaren techniekers en, waar nodig, gerepareerd. Vervolgens krijgen de toestellen een grondige reinigingsbehandeling en worden ze, samen met laad-accessoires, zorgvuldig ingepakt en verstuurd. Om er zeker van te zijn dat het toestel aan de wensen voldoet, en dat ook blijft doen, ontvang je bij Forza Refurbished altijd twee jaar garantie op het toestel én de batterij.