iPad Mini 3

Refurbished iPad Mini 3 kopen


De Apple iPad Mini 3 is één van de populairste iPads van dit moment. Dit komt onder andere door het stijlvolle design en het compacte formaat van de iPad Mini 3. Dankzij het compacte formaat weegt de iPad Mini 3 ook maar 331 gram. Je neemt de tablet hierdoor gemakkelijk overal mee naartoe. Dit maakt de iPad Mini 3 een erg geschikte iPad om zowel zakelijk als privé te gebruiken. Dit zijn echter niet de enige voordelen van de iPad Mini 3. Hieronder vertellen we je meer over de refurbished iPad Mini 3 en de specificaties hiervan.

Refurbished iPad Mini 3

Wanneer je op zoek bent naar een krachtige, compacte tablet is de iPad Mini 3 een goede kandidaat. Echter is de prijs van de iPad Mini 3 iets wat misschien een beetje tegenvalt. Gelukkig heeft Forza Refurbished hier de oplossing voor: een refurbished iPad Mini 3. Een refurbished iPad Mini 3 wordt op meer dan 50 punten gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Daarnaast ontvang je standaard 2 jaar garantie op je refurbished iPad Mini 3. Genoeg redenen om vandaag nog een refurbished iPad Mini 3 aan te schaffen!

iPad Mini 3 Specificaties

De iPad Mini 3 beschikt over een 9,7 inch-scherm met 2048 bij 1536 pixels. Dankzij de krachtige Apple A7 processor kun je gemakkelijk multitasken en gamen op deze tablet. Met de 8 megapixel camera maak je de mooiste foto's en video's met deze iPad.

Dit zijn echter niet de enige voordelen van de iPad Mini 3. Zo gaat de batterij maar liefst 10 uur mee. Dat is een uur meer dan de iPad Mini 2. Daarnaast is de iPad Mini 3 voorzien van de Touch ID vingerafdrukscanner. Hiermee kun je de tablet ontgrendelen met je vinger of een app aanschaffen zonder je wachtwoord te hoeven gebruiken.

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Van hoog naar laag sorteren