iPad 2019

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Refurbished iPad Pro 12.9 Inch kopen


De Apple iPad Pro 12.9 Inch is niet alleen een mooie, maar ook grote en krachtige tablet. Het is dan ook de grootste tablet van Apple tot nu toe. Dankzij het grote 12.9 inch-scherm leent deze tablet zich uitstekend voor het bekijken van bijvoorbeeld films en series, maar ook voor zakelijk gebruik kun je perfect uit de voeten met dit device.


Refurbished iPad Pro kopen


Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe iPad Pro 12.9 Inch zul je waarschijnlijk schrikken van de nieuwprijs. Hierdoor is het kopen van een nieuw exemplaar voor veel mensen onmogelijk geworden. Gelukkig heeft Forza Refurbished de oplossing voor jou. Bij Forza Refurbished vind je namelijk verschillende refurbished en remarketed devices in het assortiment. Zo ook een refurbished exemplaar van deze krachtige tablet. Een refurbished device is niet alleen stukken goedkoper, maar ook nog eens een duurzame aankoop.


iPad Pro 12.9 Inch specificaties


Naast een groot en haarscherp scherm beschikt de iPad Pro 12.9 Inch over een krachtige Apple A9X-chip. Dankzij deze chip is deze iPad nóg sneller dan zijn voorgangers en wordt multitasken nog makkelijker dan voorheen. Daarnaast zorgt de nieuwe chip ervoor dat de tablet op grafisch gebied verbeterd is. Tevens beschikt het device over een Retina-display met 2732 bij 2048 pixels en een 8 megapixel camera.


Deze iPad is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, roségoud en goud en met zowel Wifi-verbinding als Wifi- en 4G-verbinding. Op het gebied van opslag kan je kiezen uit 128GB en 256GB.