Welke iPad voor op vakantie?

28 Mei 2019 - 5 min read time
Welke iPad voor op vakantie?

Of je nu op reis gaat met de auto, het vliegtuig of fiets, op vakantie komt een iPad bijzonder goed van pas. Voor het maken van foto’s bijvoorbeeld, of het luisteren naar muziek en kijken naar films. Met een iPad van Forza Refurbished wordt jouw vakantie zeker en vast een daverend succes. Wat dacht je van één van deze iPads voor op vakantie?

Ik ga op vakantie en neem mee:

iPad 2018 32GB Wifi only

Ideaal voor: Spelen van games, kijken van films en series.

ipad 2018 vakantiedeal

De iPad 2018 is een échte alleskunner. Het vertrouwde ontwerp in combinatie met krachtige specificaties, maakt dit een tablet die uitermate geschikt is voor het afspelen van films en series, maar óók voor het maken en bekijken van (vakantie)foto’s. Met standaard 32GB aan opslagruimte is de iPad 2018 dé perfecte vakantiepartner voor deze zomer.

iPad Mini 4 Zwart 16GB Wifi only

Ideaal voor: Luisteren naar radio/muziek, films en series bekijken.

ipad mini 4 vakantiedeal

Ga je voor een paar dagen weg en maak je minder intensief gebruik van de tablet? Wat dacht je van een iPad Mini 4 Wifi only? Deze is eenvoudig mee te nemen op reis en heeft een lange batterijduur. Bovendien ligt de iPad Mini 4 prettig in de hand en draait het de laatste versie van iOS. Bij Forza Refurbished heb je al een iPad Mini 4 voor nog geen 300 euro. Een schappelijk bedrag voor een device dat óók nog eens zorgt voor meer rust op de achterbank! Tenminste, als elk kind een eigen toestel heeft.

iPad Pro 12.9 inch Wifi + 4G

Ideaal voor: Online in het buitenland met 4G, grafisch krachtige apps of games, tekenen/schetsen met Apple Pencil.

ipad pro vakantiedeal

Waar de een staat te springen om op pad te gaan, vindt een ander het maar moeilijk om de luxe van thuis achter te laten. Speciaal voor die Apple-fans is de iPad Pro 12.9 inch Wifi + 4G bedoeld. Mede dankzij het grote scherm en razendsnelle processor is deze iPad de absolute reispartner tijdens jouw vakantie. Dit fiere toestel beschikt over een 4G simkaart-ingang, waarmee je óók in het buitenland online kunt surfen. Ideaal voor weersvoorspellingen, het adres van straffe restaurantjes of het zenden van vakantiefoto’s. Let wel op dat de simkaart niet is inbegrepen is.

ipad van Forza

Het brede gamma iPads van Forza Refurbished

Waar de reis ook naartoe gaat, Forza reist met je mee. Want het brede gamma van Forza Refurbished biedt diverse modellen en uitvoeringen die geschikt zijn voor elke situatie. Vergeleken met de nieuwprijs bespaar je tot wel 60% op kosten, zonder in te leveren op kwaliteit. Bovendien draag je óók bij aan de verduurzaming van de aarde.

Waarom kiezen voor een refurbished iPad van Forza?

  • Bespaar tot ruim 60%;
  • Altijd drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023);
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan;
  • Gratis verzenden & terugzenden;
  • Voor 22.30 uur besteld = morgen in huis;
  • Aangesloten bij BeCommerce.
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?