Een rijk assortiment aan apps met de Google PlayStore

✓   Mooi 6,7 inch AMOLED-scherm

✓   Budgetvriendelijk

 

Samsung Galaxy A71

De Samsung Galaxy A71, gelanceerd in 2020, is een solide smartphone die stijl en functionaliteit combineert. Met een 6,4-inch-scherm, triple-camera systeem en een vingerafdruksensor in het scherm is deze Samsung Galaxy A71 een perfect toestel voor dagelijks gebruik. Bestel jouw A71 op zon- en werkdagen vóór 22:30 uur en geniet de volgende dag al van je refurbished Samsung Galaxy A71.

Lire plus

10 articles

 1. Keurmerk refurbished
  Keurmerk Refurbished
  Refurbished Samsung Galaxy A71 5G 128GB Wit (Dual Sim)
  469,00 € 199,00 €
  En rupture de stock
 2. Keurmerk refurbished
  Keurmerk Refurbished
  Refurbished Samsung Galaxy A71 4G 128GB Wit (Dual Sim)
  369,00 € 179,00 €
  En rupture de stock
par page

Samsung Galaxy A71 Refurbished: jouw stijlvolle krachtpatser

De Samsung Galaxy A71, uitgebracht in december 2019, is de perfecte keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige en stijlvolle smartphone. Dit model combineert een elegant design met verbluffende prestaties en geavanceerde camerafuncties. Of je nu foto's maakt, video's streamt of games speelt, de Galaxy A71 haalt het beste uit je mobiele ervaring.

Een stapje verder in de A-serie

De Galaxy A71 bouwt voort op het succes van de A-serie en tilt de prestaties naar een hoger niveau. Met een 6,7-inch Super AMOLED Infinity-O display, een krachtige Snapdragon 730 processor en een quad-camera systeem met 64MP hoofdcamera, ben je klaar voor de toekomst.

Verbeterde camera voor verbluffende foto's

Leg elk moment vast met de geavanceerde camera van de Galaxy A71. De 64MP hoofdcamera, 12MP ultragroothoeklens, 5MP macrocamera en 5MP dieptesensor geven je de tools om creatieve foto's te maken in elke situatie.

Veilig en gebruiksvriendelijk

De Galaxy A71 ontgrendel je eenvoudig en veilig met de optische vingerafdrukscanner onder het display of met gezichtsherkenning. De intuïtieve interface van Android 10 maakt het gebruik van je smartphone nog eenvoudiger.

Stijlvol en duurzaam

De Galaxy A71 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, zilver, blauw en roze, die passen bij jouw stijl. Door te kiezen voor een refurbished toestel, draag je bij aan een duurzamere toekomst.

De voordelen van een refurbished Samsung Galaxy A71

Kiezen voor een refurbished Galaxy A71 is niet alleen voordelig, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst. Refurbished toestellen helpen de productie van nieuwe apparaten te verminderen, wat resulteert in minder CO2-uitstoot. Elk toestel wordt zorgvuldig gecontroleerd en gerepareerd indien nodig, om de kwaliteit te waarborgen. Bestel je vandaag nog je Galaxy A71 vóór 22:30, dan ontvang je deze morgen thuis, inclusief drie jaar garantie en gratis laadaccessoires.