accountmanagement 2020

Forza refurbished zakelijkWil je graag bedrijfsmatig een bestelling plaatsen? Bestel dan via de accountmanagers van Forza Refurbished. Een team vol gedreven Apple professionals met een passie voor B2B, service én snelheid. Voor iedereen met een KvK-inschrijving die op zoek is naar een persoonlijke en eenvoudige manier voor het aankopen van zakelijke devices. Onze accountmanagers nemen de tijd voor je en denken graag met je mee om tot de best mogelijke oplossing te komen.

De voordelen van Forza Refurbished zakelijk om je te overtuigen:

Onze voordelen
Persoonlijke sales advisor


Onze lijntjes zijn bijzonder kort, zo kort zelfs dat je zaken doet met jouw eigen persoonlijke accountmanager. Deze is dan ook volledig op de hoogte van jouw zakelijke situatie.

Offerte op maat


Wij nemen graag al het werk uit handen. Het opstellen van een passende offerte, is voor ons dan ook geen enkel probleem. Wij adviseren hetgeen precies aansluit op de behoeften binnen jouw bedrijf.

Razendsnelle service


Wanneer je bij ons een aanvraag doet, wordt er dezelfde dag nog contact opgenomen door jouw persoonlijke accountmanager. En je bestelling heb je morgen of (indien noodzakelijk) zelfs vandaag nog op kantoor.

Kopen op rekening


Wij kunnen ons voorstellen dat achteraf betalen een stuk fijner is. Daarom bieden wij bedrijven graag de optie aan om op rekening te betalen.


Meeprofiteren?Wil je met jouw bedrijf meeprofiteren van deze voordelen?

Bel dan met één van de accountmanagers van Forza Refurbished Zakelijk voor meer informatie: +31 88 144 77 00Je mag onze accountmanagers natuurlijk ook altijd mailen