Forza Refurbished zakelijk

Apple producten lenen zich ontzettend goed voor zakelijk gebruik. Apple schenkt veel aandacht aan privacy en produceert enkel kwaliteitsproducten die een hoge restwaarde behouden. Daarnaast zijn er veel gratis applicaties en functionaliteiten waarmee je zakelijk aan de slag kunt. De prijs die je ervoor betaalt is een doorn in het oog, tenzij je kiest voor het betrouwbare alternatief dat óók nog eens betaalbaar is: Forza refurbished iPhones en iPads. Word jij nét zo enthousiast van Apple als wij en wil je graag bedrijfsmatig een bestelling plaatsen? Neem eens contact op met onze accountmanagers. We hebben een team vol gedreven Apple-professionals met een passie voor B2B, service én snelheid. We nemen uitgebreid de tijd en denken graag met je mee om tot de best mogelijke oplossing te komen.


Van Apple nieuw naar Forza Refurbished

Iedereen met een KvK-inschrijving die op zoek is naar een persoonlijke en eenvoudige manier voor het aankopen van zakelijke devices, kan bij onze accountmanagers terecht. Waarom je zou moeten overstappen van Apple nieuw naar Forza Refurbished, legt Femke je in onderstaande video uit.


Onze voordelen

Persoonlijke sales advisor

Onze lijntjes zijn bijzonder kort. Zó kort zelfs, dat je zaken doet met jouw eigen persoonlijke accountmanager. Deze is dan ook altijd volledig op de hoogte van jouw zakelijke situatie.

Offerte op maat

Wij nemen graag al het werk uit handen. Het opstellen van een passende offerte is voor ons dan ook geen enkel probleem. Onze adviezen sluiten precies aan op de behoeften binnen jouw bedrijf.

Razendsnelle service

Wanneer je bij ons een aanvraag doet, neemt jouw persoonlijke accountmanager dezelfde dag nog contact met je op. Je bestelling heb je morgen of (indien noodzakelijk) zelfs vandaag nog op kantoor.

Kopen op rekening

Wij kunnen ons voorstellen dat achteraf betalen een stuk fijner is. Daarom bieden wij bedrijven graag de optie aan om op rekening te betalen.


Meeprofiteren?

Wil je met jouw bedrijf meeprofiteren van de voordelen van Forza Refurbished zakelijk, of meer informatie hierover ontvangen? Bel dan met één van onze zakelijke accountmanagers via +31 88 144 77 00, of stuur een e-mail. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

 

Marvin in ´t Groen - Accountmanager B2B

marvin.inhetgroen@forza-refurbished.nl

Marvin

Luca van Dijk - Accountmanager B2B

luca.vandijk@forza-refurbished.nl

Luca

Mark Borremans - Chief Commercial Officer

mark.borremans@forza-refurbished.nl

Mark