Maandelijkse Archieven: Augustus 2019

  • ios13
    ios13
    Siri-veranderingen in iOS 13: spraakassistent nu nóg slimmer
    Augustus 26, 2019 — 5 min
    Apple-fans wachten geduldig op de nieuwe software updates die volgende maand te downloaden zijn. Onder meer iPhones, iPads en MacBooks krijgen een andere look & feel, maar ook de voice assistent Siri wordt vernieuwd. Lees in dit blog de Siri-veranderingen die iOS 13 met zich meebrengt.
    Verder lezen
  • Waarom kiezen voor Forza Refurbished?
    Waarom kiezen voor Forza Refurbished?
    Augustus 19, 2019 — 5 min
    Met zó veel refurbished aanbieders is onderscheid maken knap lastig. Want: hoe weet je wie de beste producten aanbiedt en hier een eerlijke prijs voor vraagt? Om te weten waar je als consument aan toe bent, delen wij graag de Forza-formule. Door deze drie pijlers is Forza Refurbished dé refurbisher in de Benelux:
    Verder lezen
  • ipad
    apps
    De vijf beste tekenapps voor de iPad
    Augustus 19, 2019 — 5 min
    Hoewel menig tekenaar zweert bij een fysiek stuk papier kun je óók kiezen voor een tablet van Apple. De multi-inzetbaarheid en het praktische ontwerp van de iPad komen bijzonder goed van pas bij het maken van tekeningen en illustraties. Er zijn verschillende apps met elk een eigen stijl en werkwijze. Daarom heeft Forza de vijf beste tekenapps op een rij gezet voor jouw refurbished iPad.
    Verder lezen
  • 6 onmisbare accessoires voor jouw refurbished MacBook
    macbook
    6 onmisbare accessoires voor jouw refurbished MacBook
    Augustus 19, 2019 — 5 min
    Gefeliciteerd, je hebt nét een nieuwe (of refurbished) MacBook gekocht en bent helemaal klaar voor na de zomer. Tenminste, als je voorzien bent van de juiste laptopaccessoires. Wil je goed voorbereid starten met je studie of job? Wij hebben 6 onmisbare accessoires voor jouw MacBook op een rij gezet.
    Verder lezen
  • Alles over de iPhone 2019
    Alles over de iPhone 2019
    Augustus 08, 2019 — 5 min
    Nog éven en Apple kondigt haar nieuwste iPhones aan tijdens de Keynote in september. Net als ieder jaar wordt er volop gespeculeerd over de nieuwe functies. Wij zetten de belangrijkste speculaties en geruchten voor je op een rij. Lees hier alles over die nieuwe iPhone 2019 van Apple en oordeel zelf.
    Verder lezen
  • Vier Apple-producten die je deze zomer refurbished moet kopen
    Vier Apple-producten die je deze zomer refurbished moet kopen
    Augustus 08, 2019 — 5 min
    De zomer is een tijd om van te genieten, maar ook om je voor te bereiden op nieuwe uitdagingen. Een nieuwe klas, school, studie of baan bijvoorbeeld. Om goed van start te gaan hebben wij hieronder de vier slimste refurbished-aankopen voor deze zomer.  
    Verder lezen
  • Wat je moet weten voor het kopen van een iPhone SE
    Wat je moet weten voor het kopen van een iPhone SE
    Augustus 07, 2019 — 5 min
    De iPhone SE stal op 21 maart 2016 de harten van menig Apple-fan. Het vertrouwde design is afkomstig van de iPhone 5(S), maar beschikt over zeer straffe technische specificaties. Vandaag de dag doet de kwaliteit niet onder aan modellen die later zijn uitgekomen. Weten waar je op moet letten bij het kopen van de iPhone SE? Lees hier alles over deze tijdloze en compacte alleskunner van Apple.
    Verder lezen
  • Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
    Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?