De 8 beste gratis iOS-apps van 2018

15 Januari 2019 - 5 min read time
De 8 beste gratis iOS-apps van 2018

Ieder jaar verschijnen er tal van nieuwe apps in de iOS App Store. Apps die ervoor zorgen dat jij jouw iPhone optimaal kan gebruiken. Het afgelopen jaar sprongen er een aantal apps uit die de moeite waard zijn om te downloaden. Dit zijn volgens Forza Refurbished de 8 beste iOS-apps van 2018 die tevens volledig gratis zijn.

8. Focos

We spreken met regelmaat over de portretmodus van de iPhone X . Een modus waarmee de diepte van een plaatje aangepast kan worden. Maar wat je waarschijnlijk nog niet wist, is dat het aanpassen van (portret)foto’s ook kan op andere iPhone-toestellen. Door middel van de applicatie genaamd Focos bewerk je getrokken plaatjes als een écht pro. Naast 3D-effecten, helderheid en contrast, pas je ook de depth of field aan met Focos.

Kahoot ios 2018

7. Kahoot

Kahoot is een online platform dat bedoeld is om multiple choice-quizzen te maken, die ook wel Kahoots genoemd worden. Hiervoor dien je niet geregistreerd te zijn, enkel als je een Kahoot wilt opmaken. Je geraakt dus eenvoudig in de meest uitdagende quizzen van andere spelers. Houd je brein actief met dit fiere en leerzame spel, dat tevens gratis is.

6. Brawl Stars

Razendsnelle multiplayer-actie. Dat is wat je te wachten staat wanneer je duikt in de wereld van Brawl Stars. Ga het gevecht aan met vrienden of solo in diverse spelmodi. Elk gevecht is een race tegen de klok want na 3 minuten kan er maar één team de winnaar zijn. Brawl Stars is een creatie van Supercell, het brein achter Clash of Clans en Clash Royale. Een fier online-spel waarin speler nieuwe outfits en personages kunnen verzamelen.

Facetune 2

5. Facetune 2

Factune 2 is zo’n app die je eigenlijk niet wilt gebruiken, maar stiekem toch wel heel blij bent om op je iPhone te hebben staan. Deze gratis fotobewerkingssoftware maakt selfies en foto’s van jou en vrienden nét iets mooier dan ze eigenlijk zijn. Wittere tanden, een gladdere huid en natuurlijkere huidtinten is wat je te wachten staat wanneer je kiest voor de magie van Facetune 2. Liever puur natuur? Met de handige compare tool zie je in één oogopslag het verschil tussen wel en geen Facetune 2.

4. Slack

‘Gooi het in Slack’ of ‘staat in Slack’ zijn termen die in het (bedrijfs)leven steeds vaker te horen zijn. Slack brengt namelijk de communicatie en bestandsuitwisseling van bedrijven en organisaties samen op één plek. Handig, wanneer je niet altijd met elkaar in dezelfde ruimte zit. Via Slack op iOS maak je eenvoudig lijstjes, deel je bestanden of stuur je berichten naar je teamleden. Ook tijdens een saaie meeting of wanneer je buiten de deur bent.

3. Scanbot

Waar Noted ingezet kan worden voor het maken van geluidsopnames, is Scanbot gekend om bestanden via je telefoon digitaal op te slaan. Scanbot valoriseert je iPhone-camera door er een mobiele scanner van te maken. De scanner slaat bestanden op in hoge kwaliteit JPG of PDF en kan direct verzonden worden naar vrienden of collega’s. Door de handige synchronisatie staan bestanden direct opgeslagen in de iCloud.

OSRS 2018 ios

2. Old School Runescape

Sommige apps hebben niet veel nodig om viral te gaan. Zo ook Old School Runescape. De mobiele versie van het spel Runescape was nog vóór het in de App Store verscheen populair bij het grote publiek. Niet onlogisch ook, gezien het feit dat de game een en al nostalgisch is en het spel van toen in ere heeft gehouden. Old School Runescape is een aanrader voor de veteraan, maar ook voor de nieuwkomer van het spel.

1. Headspace

Tot slot de meest verrassende applicatie van het jaar. Headspace is een simpele manier om jezelf te ontdoen van stress, tijd vrij te maken om te mediteren en andere zaken die helpen jouw dag nét iets beter in te delen. Het kost maar een paar minuten van je tijd om gebruik te maken van Headspace, maar het is zeker de moeite waard om te installeren. Jij wilt toch ook starten met een goed 2019?

Een refurbished toestel voor al jouw apps.

Heb je op dit moment een iPhone die nog wel werkt, maar geen gebruik kan maken van de nieuwste apps? Waarom overweeg je dan geen refurbished iPhone aan te schaffen van Forza Refurbished? Ons brede gamma aan refurbished iPhones is altijd geviseerd op ruim 50 punten door ervaren techniekers en speciale robots. Daarnaast ontvang je bij ons altijd drie jaar garantie op het toestel (sinds 1 juni 2023), en kun je jouw oude toestel aan ons verkopen.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?