MacBook Air 13 Inch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

MacBook Air 13 kopen? Kies refurbished!

Het kopen van een nieuwe MacBook Air kan erg prijzig zijn. In plaats daarvan kun je beter een refurbished MacBook Air 13 inch kopen. Met refurbished kun je tot wel 60% minder geld opdoen in vergelijking met de prijs van een nieuwe MacBook Air 13 inch. Een refurbished MacBook Air 13 inch is niet alleen goedkoper, je levert ook nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu. Daarnaast krijg je ook nog eens twee jaar garantie op je aankoop. Dit is één jaar meer dan Apple’s standaard garantie!

MacBook Air 13 inch

Waarom een MacBook Air 13 inch kopen?

De MacBook Air 13 inch is ideaal voor mensen die veel reizen. Dit komt door het lichte gewicht én compacte formaat van de MacBook Air. Uiteraard is het device ook zeer praktisch voor thuis- of zakelijk gebruik. Ondanks dat de MacBook Air 13 inch minder krachtig is dan de MacBook Pro, werk je toch razendsnel aan al je dagelijkse activiteiten. Dit komt omdat een MacBook Air standaard is uitgerust met SSD-opslag.

Wil je zelfs onderweg productief blijven? Dat kan met de MacBook Air 13 inch! Ben je op zoek naar een nóg lichtere en compactere laptop van Apple? Dan is de MacBook Air 11 inch precies wat je zoekt!

Refurbished MacBook Air 13 inch

Het begrip ‘refurbished’ wordt alsmaar populairder, maar wat is refurbished eigenlijk? De betekenis van refurbished is ‘gereviseerd’. Een refurbished MacBook Air 13 inch is een gereviseerde tweedehands MacBook Air 13 inch. Het grote verschil tussen refurbished en tweedehands uit zich in de geboden productkwaliteit.

Bij Forza Refurbished ben je namelijk wél zeker en vast van een betrouwbare aankoop. Bij een tweedehands MacBook van een particulier weet je meestal niet precies wat je koopt. Het device kan er aan de buitenkant zeer goed uit zien, terwijl het inhoudelijk beschadigd zou kunnen zijn. Onze refurbished MacBook Air’s marcheren wel altijd 100%. Om dit aan je te bewijzen, ontvang je twee jaar garantie bij aanschaf van een refurbished MacBook Air 13 inch!

Waarom een refurbished MacBook Air 13” betrouwbaar is

Allereerst wordt een refurbished MacBook Air 13” gecontroleerd door middel van een technisch nazicht. Eventuele defecte onderdelen vervangen onze techniekers door nieuwe onderdelen. Tot slot worden onze MacBooks professioneel gekuist. Bij Forza Refurbished voorzien we de MacBooks van een schone MacOS-installatie en kuisen we de MacBooks ook fysiek. Hierdoor zijn de devices nauwelijks van nieuw te onderscheiden.

Waarom een refurbished MacBook Air 13” kopen?

  • De prijs is tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs;
  • Je krijgt twee jaar garantie op je aankoop (één jaar meer dan bij Apple);
  • Je krijgt een gratis nieuwe MacBook Air oplader;
  • Voor elk budget een MacBook Air 13” door onze productcondities;
  • Je levert een zeer duurzame bijdrage aan het milieu door hergebruik.

 

Aansluitingen MacBook Air 13”

De MacBook Air 13” heeft de volgende aansluitingen: MagSafe 2, twee USB 3-poorten, één Thunderbolt 2 poort, een koptelefoonaansluiting en een sleuf voor geheugenkaarten.

MacBook Air 13 inch aansluitingen