Alles over de iPhone 12 Mini batterij

18 Mei 2023 - 3 minute read time
Alles over de iPhone 12 Mini batterij

Wanneer je eraan denk om een refurbished iPhone 12 Mini te kopen vraag je je waarschijnlijk af hoe goed de Apple iPhone 12 Mini batterij presteert en hoe je deze optimaal kunt gebruiken. Hier zijn enkele belangrijke dingen die je moet weten over de iPhone 12 Mini batterij.


Refurbished iPhone 12 Mini batterij

De iPhone 12 Mini wordt geleverd met een 2227mAh-batterij, die vergelijkbaar presteert met de iPhone 11 ondanks de kleinere batterijcapaciteit. Dit komt door de energiezuinige A14 Bionic-chip. Met de iPhone 12 Mini batterij kun je tot 15 uur internetten op 4G, tot 10 uur streamen van video's en tot 50 uur luisteren naar muziek. Benieuwd welke iPhone de beste batterij heeft? Lees dan snel welke iPhones de beste batterij hebben

iPhone 12 Mini batterij leven verlegen

Er zijn verschillende manieren om de levensduur van de refurbished iPhone 12 Mini batterij te verlengen. Ten eerste, verlaag de helderheid van het scherm of schakel de automatische helderheidsfunctie in. Daarnaast kun je locatievoorzieningen uitschakelen voor apps die je niet nodig hebt. Je kunt ook overwegen om de batterijbesparende modus aan te zetten wanneer je batterij bijna leeg is.

iPhone 12 Mini opladeniPhone 12 Mini opladen

iPhone 12 Mini opladen

Je kunt de Apple iPhone 12 Mini batterij opladen met de meegeleverde Lightning-naar-USB-C-kabel en een USB-C-lichtnetadapter of computer. De iPhone 12 Mini batterij ondersteunt ook MagSafe-technologie, waarmee je de telefoon draadloos kunt opladen. Het is belangrijk om te weten dat MagSafe geen snellaadtechnologie is, maar de oplaadtijd vergelijkbaar is met het opladen via de meegeleverde kabel en adapter.

iPhone 12 Mini batteryiPhone 12 Mini battery

Is de iPhone 12 Mini batterij voldoende?

Over het algemeen is de iPhone 12 Mini batterij voldoende voor de meeste gebruikers. Met een batterijcapaciteit van 2227mAh biedt de iPhone 12 Mini vergelijkbare batterijprestaties als de iPhone 11, die een batterijcapaciteit heeft van 3110mAh. Bovendien is de A14 Bionic-chip in de iPhone 12 Mini energiezuiniger dan de A13 Bionic-chip in de iPhone 11, waardoor de batterijduur verder wordt verlengd. Loopt je batterij snel leeg? Bekijk dan hier alle tips voor het verbeteren van de batterijduur. Deze batterij specificaties zijn goed voor:

  • Video afspelen: Tot 15 uur
  • Video streamen: Tot 10 uur
  • Audio afspelen: Tot 50 uur

Refurbished iPhone 12 Mini kopen

Bevalt de refurbished iPhone 12 Mini batterij? Bij Forza koop je de iPhone 12 Mini refurbished zeer voordelig. Daarnaast krijg je drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en gratis laadaccessoires meegeleverd. Forza beschikt met trots op het keurmerk Refurbished, dus de technische kwaliteit van de toestellen is buitengewoon goed. Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld = morgen in huis! Bekijk het volledige assortiment voor het meest actuele aanbod refurbished iPhones en iPad

iphone 12 mini batterij
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?