iPhone 8 draadloos opladen

iPhone 8 draadloos opladen

Alles weten over iPhone 8 draadloos opladen? Draadloos opladen betekent dat je de batterij van jouw iPhone 8 kunt opladen zonder een fysieke kabel te gebruiken. Het is een stuk makkelijker en je voorkomt eventuele schade aan de oplaadpoort van je telefoon. Helaas ondersteunen niet alle telefoons draadloos opladen, maar de iPhone 8 refurbished wel!


Eerste iPhones draadloos opladen

De populaire iPhones uit 2017: de iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X behoren tot de eerste generatie iPhones die draadloos opladen ondersteunen. De iPhone 8 batterij is dus een stuk geavanceerder dan we gewend waren van zijn voorganger de iPhone 7, welke met een kabel is op te laden.  

iPhone 8 wireless charging

Een iPhone 8 draadloos opladen is mogelijk dankzij de nodige technische aanpassingen. Het design is aangepast waardoor iPhone 8 draadloos opladen mogelijk wordt. Zo is de achterkant van glas, zodat de iPhone 8 batterij draadloos is op te laden. Naast het feit dat de glazen achterkant de functionele voordelen van het draadloos opladen heeft, ziet het er ook nog eens extra chique uit. Doordat het Gorilla Glass extra sterk is, hoef je je geen zorgen te maken. De refurbished iPhone 8 kan goed tegen een stootje. Wel raden we je altijd aan om jouw kostbare bezit van een beschermhoesje te voorzien.

Draadloze Qi-oplader

iPhone 8 wireless charging is mogelijk met een daarvoor geschikte oplader. Met een Qi-oplader kun je de iPhone 8 draadloos opladen zonder dat er kabels verbonden hoeven te worden. Je dient de Qi-lader nog wel zelf los aan te schaffen voordat de iPhone 8 draadloos opladen mogelijk wordt.

iphone 8 draadloos opladen

iPhone 8 batterij capaciteit

De iPhone 8 batterij is naast geavanceerd voorzien van genoeg kracht om jou onbezorgd de dag door te helpen. De batterijcapaciteit van de iPhone 8 valt uit te drukken in mAh en gebruikersuren. Zo beschikt de iPhone 8 over 1821 mAh, wat gelijk staat aan zo’n 13 uur video afspelen (aan een stuk). Nou zal het niet vaak voorkomen dat je 13 uur aan een stuk een video afspeelt, maar batterijen worden op deze manier het beste getest.

iPhone 8 batterij mAh

De iPhone 8 batterij mAh is dus 1821 mAh om precies te zijn. In vergelijking tot de iPhone X, met 2716 mAh lijkt dit flink te verschillen. Je zou dan zeggen dat de iPhone 8 batterij minder lang meegaat. Niets is minder waar, daar waar de iPhone X ook 13 uur aan een stuk een video kan afspelen. Omdat de iPhone X een OLED-scherm heeft en de iPhone 8 beschikt over een LCD-scherm, verbruikt de iPhone 8 meer batterij gedurende de dag. Hierdoor heb je bij de iPhone 8 minder batterijcapaciteit, maar lever je daarbij niets in. Let wel, de grote broer de iPhone 8 Plus heeft door zijn formaat een veel grotere batterij dan de refurbished iPhone 8. Met 2675 mAh staat de iPhone 8 garant voor ten minste 1 uur langer video-kijk-plezier. Volgens Apple zou je met de iPhone 8 Plus 14 uur video kunnen afspelen.

iPhone 8 laadt niet op

Laadt de iPhone 8 niet op meer op? Dit kan komen doordat de oplader niet meer optimaal is. Als dat niet het geval is, zijn er nog een paar andere mogelijke oplossingen. Hierbij een aantal tips om dit probleem te verhelpen:

  • Maak de oplaadpoort schoon
  • Gebruik een andere oplader/ stopcontact
  • Herstart de iPhone
  • Kalibreer de batterij

In het artikel iPhone laadt niet meer op, tref je een uitgebreidere uitleg bij de oplossingen. Mocht dit niet baten en heb je een refurbished iPhone van Forza? Lees dan vooral verder.

iPhone 8 batterij vervangen

Heb je een Forza iPhone 8? Dan heb je geluk. Je geniet niet alleen van een scherpe prijs ten opzichte van nieuw, maar ook nog eens van een uitstekende service- en garantieregeling. Doordat je 24 maanden garantie krijgt op het gehele toestel, dus ook de batterij ben je extra verzekerd zonder dat je daar een meerprijs voor hoeft te betalen. En dat is natuurlijk win-win! Mocht de batterij het bijvoorbeeld begeven of niet meer over voldoende capaciteit beschikken, dan zullen wij deze kosteloos voor je vervangen. Bij twijfel, huiver dus niet, maar neem gerust contact met ons op, zodat wij kunnen kijken of we de problemen kunnen verhelpen door de iPhone 8 batterij vervangen.

 

Forza iPhone 8 batterij vervangen extra info: Al onze refurbished iPhones en iPads hebben bij aanschaf een minimale batterijcapaciteit van 85%. Als de batterijcapaciteit binnen de garantietermijn is teruggelopen naar minder dan 70%, wordt de iPhone 8 batterij vervangen. Hiervoor kun je dus binnen 24 maanden, kosteloos een beroep doen op onze service

Welke iPhones draadloos opladen?

Nu je alles weet over de iPhone 8 draadloos opladen, kun je je misschien afvragen welke modellen zich nog meer lenen voor draadloos opladen.De iPhone-modellen die draadloos opladen ondersteunen, worden gekenmerkt door een glazen achterkant. Hierdoor kan de ontvangerspoel contact maken met de inductiespoel van een oplaad-pad.

Naast dat de iPhone 8 draadloos opladen mogelijk maakt, zijn de volgende iPhones ook geschikt voor draadloos opladen:

We kunnen wel stellen dat het draadloos opladen een volledig nieuwe standaard is geworden. Het is dan ook wachten totdat iPhones worden geleverd zonder de lightning oplaadpoort.

iPhone 8 met draadloos opladen kopen

Wil je ook beschikken over de eerste iPhone met draadloos opladen? Dat kan nog steeds! Want ondanks het feit dat Apple zelf geen iPhone 8 meer nieuw aanbiedt, is hij nog wel refurbished verkrijgbaar en te vinden in ons grote gamma refurbished iPhones! Daarbij geniet je van 2 jaar garantie en dus ook op de iPhone 8 batterij! Zo ben je verzekerd van draadloos opladen na aankoop, maar ook nog over een paar jaar.

iphone 8 draadloos opladen
← Vorige Volgende →