Ben je op zoek naar een (andere) iPhone maar hoef je niet per se het nieuwste model? Wees verstandig en kies voor een betrouwbare tweedehands iPhone van Forza Refurbished! In dit artikel leggen we je graag uit waarom je er verstandig aan doet door te kiezen voor een tweedehands iPhone van Forza Refurbished in plaats van voor een nieuwe iPhone of een tweedehands iPhone van een particulier.


1. Betaalbare prijs

Allereerst is er de prijs. In de meeste gevallen is dit dé voornaamste reden van mensen om te kiezen voor een tweedehands iPhone. Een nieuwe iPhone kost tegenwoordig al gauw rond de € 800 à € 1.000. Heel begrijpelijk dat steeds meer mensen niet meer bereid zijn om een dergelijk bedrag te betalen voor een nieuwe iPhone. Bij Forza Refurbished zijn we van mening dat een iPhone betaalbaar moet blijven. Daarom is een tweedehands iPhone bij ons tot wel 60% goedkoper in vergelijking met de nieuwprijs van een iPhone.

2. Ruime garantieperiode

Vrijwel iedere leverancier van tweedehands iPhones biedt standaard een garantie periode aan van minimaal één jaar. Apple zelf biedt ook standaard één jaar garantie op haar producten. Omdat we bij Forza Refurbished ontzettend zeker zijn van de kwaliteit van onze producten en dit graag aan je bewijzen, ontvang je bij ons standaard twee jaar garantie bij aankoop van een je refurbished device!

3. Keuring & kwaliteit

Bij tweedehands iPhones is er vrijwel altijd sprake van een verschil in de geboden kwaliteit. Dit verschil kun je vinden in zowel de technische- als de cosmetische kwaliteit. Zo kan de ene tweedehands iPhone bijvoorbeeld meer krasjes en deukjes bevatten dan de andere iPhone. De productcondities van de iPhones worden gekenmerkt met ons gradatiesysteem. Deze wordt bij Forza Refurbished gebaseerd op basis van een grondige technische controle door zowel onze techniekers als door speciale robots. Zeker is dat de toestellen inhoudelijk altijd 100% technisch in orde zijn.

4. Groot productaanbod

Hoef jij niet altijd het nieuwste van het nieuwste te hebben? Ook dan ben je bij Forza Refurbished aan het juiste adres! In het uitgebreide productassortiment van Forza Refurbished vind je diverse modellen van de Apple iPhone. Zo kun je naast de iPhone 6S (Plus) of de iPhone 7 (Plus) ook kiezen voor wat oudere modellen zoals de iPhone 5C. Bij Forza Refurbished ben je dus altijd verzekerd van een kwalitatief goede en betrouwbare aankoop tegen een betaalbare prijs. Daarom ontvang je standaard twee jaar garantie op je refurbished iPhone.

iPhone 7 kleuren

Wat is het verschil tussen een refurbished- en een tweedehands iPhone?

Refurbished iPhones zijn vrijwel altijd eerder gebruikte toestellen, net als natuurlijk de tweedehands iPhones. Toch is er een groot verschil tussen refurbished en tweedehands iPhones van een particulier. Een refurbished iPhone van Forza, is op méér dan 50-technische aspecten gecontroleerd. Deze technische controle is door zowel robots als door techniekers uitgevoerd. Eventuele niet marcherende onderdelen zijn vervangen door nieuwe onderdelen. Als laatste zijn de iPhones ook professioneel gekuist. Ook krijg je standaard twee jaar garantie. Bij het kopen van een tweedehands iPhone van een particulier ben je nooit 100% zeker van je aankoop.

Wat ontvang je bij aankoop van een refurbished iPhone?

Bij aankoop van een refurbished iPhone van Forza Refurbished ontvang je standaard twee jaar garantie, een schone iOS installatie én gratis nieuwe laad accessoires (lightning kabel met adapter).