Alles over de iPhone 11

Overweeg je om de iPhone 11 refurbished aan te schaffen bij Forza? Lees hier alles over het straffe beeldscherm, het fenomenale camerasysteem, de krachtige processor en meer. Om het eenvoudiger te maken vergelijken we de iPhone 11 ook met andere iPhones.


Camera

iphone 11 camera

De iPhone 11 is uitgerust met een fenomenaal camerasysteem. Hierdoor is deze iPhone ideaal voor de foto- en videoliefhebber:


Groot 6.1 inch beeldscherm

De iPhone 11 staat bol van de innovaties, vooruitstrevende technieken en specs die het dagelijks leven nog makkelijker en leuker maken. Wat precies? Lees je hier


Krachtige processor

iPhone 11 processor

Wil je beschikken over veel rekenkracht, snelheid en een lange batterijduur? De iPhone 11 processor behoort tot de beste van de wereld.


Opladen

Dankzij de glazen behuizing kun je de iPhone 11 ook draadloos opladen.


Dolby Atmos-geluid

iPhone 11 dolby atmos

De meest recente Apple devices zoals zijn uitgerust met Dolby Atmos of zoals Apple het zelf noemt Spatial Audio. Hierdoor lijkt het bij de iPhone 11 alsof het geluid van alle kanten komt.


<h2">Ontgrendelen met Face ID

De iPhone 11 is uitgerust met, Face ID en zorgt voor een gedetailleerde 3D gezichtsscan die helpt om veilig te ontgrendelen. Zo werkt Face ID:


iPhone 11 design

De iPhone 11 refurbished heeft een groot scherm met slanke randen en geen Home-knop. Voor het TrueDepth-camerasysteem vind je een inkeping aan de bovenkant van het LCD-scherm. Behalve de inkeping aan de bovenkant voor de Face ID-camera, de luidspreker en de omgevingslichtsensor, bestaat de voorzijde van de iPhone 11 vrijwel volledig uit beeldscherm. Lees alles over het design:


iPhone 11 kleuren

iphone 11 kleuren

De iPhone 11 is uitgebracht in 6 unieke kleuren! Welke kleur het beste bij jou past ontdek je hier:


iPhone 11 review

Deze iPhone 11 staat bol van de innovaties, vooruitstrevende technieken en specs die het dagelijks leven nog makkelijker en leuker maken. In dit artikel lees je alles in een notendop.


iPhone 11 vergeleken met ...

Beschik je nu nog over een oudere iPhone – zoals de iPhone 7 of iPhone 8 (Plus) – en wil je upgraden naar de iPhone 11? Dan is het interessant om te weten hoe veel je erop vooruit gaat. Ook hebben we de iPhone 11 vergeleken met andere toptoestellen van Apple, zodat je beter kunt inschatten of de iPhone 11 bij je past.


iPhone 11 prijs

Een bedrag boven de duizend euro is erg hoog voor een smartphone. Daarbij heeft ook niet iedereen meer dan duizend euro over voor een iPhone. Dit begrijpen we maar al te goed. Gelukkig is refurbished het betaalbare alternatief.