Alles over de iPhone 8

De iPhone 8 refurbished is één van de best verkochte iPhones van Forza. Dat is niet voor niets. Het toestel is compact, waardoor je hem prettig kunt gebruiken en eenvoudig kunt opbergen in je zak. Ook is de iPhone 8 snel genoeg voor alles wat we anno nu met een smartphone willen kunnen doen. Het toestel is schrikbarend scherp geprijsd en je krijgt er veel smartphone voor terug. We vertellen je alles over de iPhone 8 en we vergelijken het toestel met meerdere iPhones, zodat jij voor jezelf kunt bepalen of de iPhone 8 refurbished geschikt is voor jou.


iPhone 8 release date

De iPhone 8 wordt niet meer door Apple bijgemaakt of aangeboden, maar gelukkig is dit toestel nog wel refurbished verkrijgbaar.

Een vertrouwd design

iPhone 8 formaat

De iPhone 8 heeft het oude vertrouwde uiterlijk. Het compacte toestelformaat, een 4.7-inch scherm, een thuisknop met vingerafdrukscanner en subtiel afgeronde toestelranden zijn de kenmerken van dit uiterlijk. Nog altijd is dit bij een grote groep mensen populair. Het ziet er mooi uit, is prettig in gebruik en vooral praktisch. Passen het uiterlijk en toestelformaat van de iPhone 8 bij jou? Je komt er hier achter.

Draadloos opladen

iPhone 8 draadloos opladen

Over het uiterlijk gesproken: de iPhone 8 heeft een achterkant van glas. Dat is voor het eerst en niet zonder reden. Het maakt namelijk draadloos opladen mogelijk. Geen gedoe meer met kabels dus. Aan de achterkant zit ook een NFC-chip. Hiermee kun je met de iPhone 8 contactloos betalen.

Een slim Lcd-beeldscherm

iPhone 8 beeldscherm met True Tone

De iPhone 8 heeft, net als veel andere iPhones, een standaard Lcd-beeldscherm. De iPhone 8 is de eerste iPhone met een scherm die zijn helderheid automatisch aan jouw omgevingslicht aanpast. Hierdoor kijk je, of het nu licht of donker is, naar dezelfde mooie kleuren. Dat is prettig voor de ogen, want het scherm staat door deze functie nooit meer te fel.

Camera iPhone 8

iPhone 8 camera

De iPhone 8 heeft één camera achterop. Wie denkt dat er 2 of 3 camera’s nodig zijn om tot schon beeldmateriaal te komen wordt door de iPhone 8 in het ongelijk gesteld. De iPhone 8 maakt schitterende 12 megapixel foto’s en 4K video’s. Het camerasysteem bevat een aantal leuke functies. Ook zijn er ten opzichte van zijn voorganger een aantal goede verbeteringen te vinden in het camerasysteem.

iPhone 8 krachtig en allround

iPhone 8 processor

De iPhone 8 is tegelijkertijd uitgebracht met de innovatieve iPhone X. Dit toestel gooit hoge ogen op gebied van snelheid, maar we hebben goed nieuws: de iPhone 8 is nét zo snel. De A11 Bionic-chip met Neural Engine zorgt ervoor dat de iPhone 8 snel ontgrendeld wordt, dat apps snel opstarten en dat je zware taken als games spelen en augmented reality-apps gebruiken soepel kunt doen. Lees meer over de specs van de iPhone 8 refurbished:

iPhone 8 waterproof

iPhone 8 processor

De iPhone 8 is zeer veelzijdig. Wist je bijvoorbeeld dat dit toestel spatwaterdicht is. Ondanks dit raden we je aan om dit niet te testen daar waar Apple noch Forza garant staan voor waterschade.

iPhone 8 Face ID

De iPhone 8 refurbished beschikt over een thuisknop onderaan het scherm, met daarin een Touch ID vingerafdrukscanner voor ontgrendeling. Face ID is niet op de iPhone 8 beschikbaar. Zweer je dus bij de fysieke thuisknop, dan zit je met de iPhone 8 zeker en vast goed.

iPhone 8 probleem oplossen

Mocht de iPhone 8 onverhoopt vastlopen of onverklaarbare problemen vertonen, doorloop dan de volgende stappen om het toestel te herstellen.

iPhone 8 vergeleken met andere iPhones

iPhone 8 vergelijken

De iPhone 8 ziet er zeer schoon uit, heeft een goede enkele camera aan boord en is lekker snel. Maar hoe weerhoudt de iPhone 8 zich tot de andere iPhones? We hebben een aantal van de beste iPhones vergeleken met de iPhone 8.

iPhone 8 refurbished kopen

De iPhone 8 is super veelzijdig, superscherp geprijsd en wordt geleverd met 36 maanden garantie. Refurbished is even goed als nieuw en daarnaast een stuk voordeliger. We hebben grondig nagekeken, gerepareerd waar nodig én gereinigd. 100% technisch functioneel dus. Je kunt kiezen uit drie verschillende uiterlijke productcondities. Wat je keuze ook wordt, je krijgt er altijd 3 jaar garantie én gratis laadaccessoires bij. Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld? Morgen thuisbezorgd!


Bekijk iPhone 8 refurbished