Alles over de iPhone XS

De iPhone XS refurbished is één van de meest krachtige en innovatie Apple iPhones. Als je benieuwd bent naar wat de iPhone zo bijzonder maakt, ben je hier op het juiste adres. Op deze pagina vind je alle in’s en out’s over de iPhone XS. Je vindt onder meer doorverwijzingen naar artikelen over het kleurrijke beeldscherm, het fenomenale camerasysteem, de batterijduur en vergelijkingen met andere iPhones. Zo krijg je snel meer inzicht in de voordelen van de iPhone XS refurbished en of dit veelzijdige toestel aan al jouw wensen voldoet.

Opvolger baanbrekende iPhone X

Een jaar nadat de techgigant met de iPhone X een schokgolf in de smartphonewereld teweeg bracht, kwam Apple met de krachtige opvolger: de iPhone XS. Als opvolger bezit het toestel het beste van de iPhone X en meer. Wanneer dit toestel is uitgebracht en hoelang het van iOS-ondersteuning geniet, lees je in het volgende artikel:

 • iPhone XS release date
 • Tweede iPhone met 5.8 inch OLED-scherm

  iPhone XS scherm

  De iPhone XS is het tweede toestel met een prachtig 5.8 inch OLED-scherm. Apple noemt dit zelf Super Retina. Het scherm van de iPhone XS beslaat de gehele voorkant en heeft een kleine inkeping. In deze inkeping zit een kleine oorspeaker, de frontcamera en een aantal sensoren die Face ID mogelijk maakt. Uiteraard hebben wij in de volgende artikelen het beeldscherm en alle gerelateerde elementen uitgebreid uitgelegd.

  iPhone XS specs

  Zoals het wellicht al deed vermoeden, puilt de iPhone XS refurbished uit van de technische innovaties. De iPhone XS specs maken dit toestel tot een veelzijdig krachthonk die je in alle gemakken zal voorzien.

  Een premium design

  iPhone XS Goud

  De iPhone XS heeft dezelfde behuizing en afmetingen als zijn voorganger en geniet dus een glazen achterkant in combinatie met een roestvrijstalen rand. De iPhone XS is ook verkrijgbaar in een nieuwe gouden kleur en is als eerste iPhone waterdicht. Daarnaast beschikt de iPhone XS ook over draadloos opladen waardoor je dus geen last meer hebt van kabels die in de weg kunnen zitten. Hoewel het design vrijwel identiek is aan zijn voorganger, beschikt de iPhone XS over dual sim, waardoor er een extra digitale simkaart toegevoegd kan worden aan je iPhone.

  Drie premium kleuren

  Apple heeft de iPhone XS gemaakt in de premium kleuren Silver, Space Grey en Gold. De iPhone X werd alleen in Silver en Space Gray verkocht omdat Apple de goudtint verder wilde perfectioneren. Volgens Apple wordt voor de Gold- en Space Gray-kleuren een geavanceerd proces op de roestvrijstalen banden gebruikt. Dit zorgt voor rijke kleuren en een reflectiegraad die overeenkomt met de glazen behuizing van het toestel.


  iphone xs kleuren

  iPhone XS Space Grey


  iPhone XS Silver


  iPhone XS Gold


  Een veelzijdige camera

  iPhone XS camera

  De camera van de iPhone XS heeft subtiele upgrades gekregen. Zo film je met deze krachtpatser in stereogeluid waardoor je beeldmateriaal een stuk voller en natuurlijker klinkt. Goed nieuws voor de filmliefhebbers dus. Daarnaast laat deze camera meer licht toe in de geschoten foto’s. De camera van de iPhone XS beschikt ook over Face ID voor ontgrendeling.

  A12 Bionic processor, bijzonder energiezuinig

  iPhone XS ram

  De processor in de iPhone XS is ongekend goed. Hij is energiezuinig en bizar snel. Apple noemt de processor 'A12 Bionic' en deze bezit daarnaast een verbeterde Neural Engine. Hierdoor verlopen handelingen, zoals je toestel ontgrendelen met Face ID, significant sneller. Ook kan de iPhone XS nu op basis van jouw gebruik beter voorspellingen doen en je advies geven. Doordat de processor zoveel energiezuiniger is, gaat de batterij van de iPhone XS ook langer mee.

  Algemene onderwerpen over de iPhone XS

  iphone xs desk

  Er zullen soms onoverzienbare moment plaatsvinden waarbij je iPhone XS niet meer reageert zoals het zou moeten. Zo kan het voor komen dat je touchscreen niet meer reageert op jouw aanrakingen, of dat je waterschade oploopt. Dat is natuurlijk vervelend, maar daar willen we je graag bij helpen.

  iPhone XS vergeleken met andere iPhones

  iPhone vergelijking

  Bezit jij op dit moment een oudere iPhone? Of twijfel je tussen de allernieuwste modellen en de iPhone XS? Dan is het begrijpelijk dat je op zoek bent naar meer informatie. We hebben hieronder een aantal artikelen voor je op een rijtje gezet waarbij we je meer inzicht geven in de verschillen en overeenkomsten tussen de iPhones.


  iPhone XS refurbished kopen

  De iPhone XS is een ware krachtpatser. Samen met zijn premium behuizing is deze iPhone bij Forza Refurbished schrikbarend scherp geprijsd. Onze iPhones zijn op tientallen punten gecontroleerd door erkende software en ervaren technici. Hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit en daarom dragen wij met trots het keurmerk Refurbished. Verder krijg je op je iPhone XS refurbished twee jaar garantie en gratis laadaccessoires. Van zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld = morgen in huis!


  Bekijk iPhone XS refurbished